От х:

Днес в x:

Треньорът по лека атлетика Димитър Карамфилов е Почетен гражданин на Харманли

    Треньорът по лека атлетика Димитър Карамфилов получи днес званието Почетен гражданин на Харманли. Той е създател на лекоатлетическата школа в Харманли, която е една от най-успешните в България. Множество национални състезатели са тръгнали от местния клуб "Хеброс".

    Призът бе връчен в Деня на Харманли - 2 май по време на тържествената сесия на Общинския съвет. На заседанието присъстваха областният управител на Хасково Станислав Дечев, заместничката му д-р Стефка Здравкова, народните представители д-р Георги Станков и Митко Полихронов, кметовете на Свиленград и Любимец инж. Георги Манолов и инж. Анастас Анастасов, председателят на Общинския съвет в Тополовград Васко Сяров, почетни граждани на Харманли, гости.

    В празничното си обръщение към жителите на Харманли кметът Мария Киркова подчерта, че е оптимист за своя град. Тя призна, че постигнатото в града е плод на усилията на всички харманлийци и поиска заедно да продължат да работят за развитието на родния град.
    Областният управител Станислав Дечев сподели, че всеки път, когато идва тук, вижда градът все по-приветлив.

    Поздравителен адрес за празника на Харманли изпратиха председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, ръководители на държавни и общински институции, общини и неправителствени организации.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини