От х:

Днес в x:

Задържаха 18-годишен моторист без табела и без книжка

18-годишен е заловен от униформените да управлява мотопед без регистрационна табела и без да притежава свидетелство за правоуправление. Срещу него е започнато бързо производство.

Още две бързи производства са заведени в Хасково. Водач употребил алкохол е заловен от автопатрул на РУ Хасково. Снощи в 21 часа на улица „Стара планина“, униформените са проверили лек автомобил „Фолксваген“ и неговия 52-годишен собственик. Дрегерът отчел наличие на 1,5 промила алкохол.

В Любимец униформените са задържали младеж на 21 г, който шофирал лек автомобил „Опел“ по улиците на града. При справка се оказало, че момчето управлява в срок на изтърпяване на административна мярка за временно отнемане на свидетелството за правоуправление.

В РУ Харманли са отпочнати същите производства срещу двама мъже на 28г и 79г. Младият водач е шофирал лек автомобил „Ауди“, а възрастния мъж мотопед, нерегистрирани по надлежния ред. Задържани са до 24 часа.  И по двата случая са заведени бързи производства.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Къ
    Къци
    4 0
    15:55, 17 апр 2019
    В Харманли хващат само ако не са роднини на полицай.Иначе всеки си прави квото иска.Ако имаше нормално работеща полиция,само от неправилно паркираните на пешеходни пътеки и кръстовища коли може да се върже реставрацията на Нотр Дам!

Още новини

Последни новини