От х:

Днес в x:

24 °C

Хасковлии смятат, че нищо няма да се промени след случая с терасата на антикорупционния шеф

Хасковлии смятат, че нищо няма да се промени след случая с терасата на шефа на КОНПИ (Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество) Пламен Георгиев. Това смятат преобладаващата част от читателите на Haskovo.net, участвали в анкетата. Допитването беше с въпрос "Какво ще стане с терасата на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев? В него са участвали 244 души. Скептичен отговор са дали 69% или 169 души от анкетираните.

29% или 71 души са на мнение, че Пламен Георгиев няма да е повече шеф на "Антикорупцията". Едва 2% или 5 души смятат, че Комисията ще му я отнеме.

Анкетата не претендира да е официална, но дава обща представа за нагласите на аудиторията на сайта. Резултатите от допитването може да видите тук.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Аз
  Аз
  19 -1
  12:32, 10 апр 2019
  Те заводи откраднаха вие за една тераса се хванахте
  Да са живи и здрави пеевски и боко
  • Ко
   Колев
   1 -2
   21:33, 10 апр 2019
   Аха! 169 души са хасковлии! Брееее! Сигурен съм, че най-малко 5000 мислят, че Хасково Нет е селски, червен кенеф.
 • 2
  S ченге
  19 0
  13:19, 10 апр 2019
  Панаири,панаирии...
 • 3
  Ди
  Димов
  10 -1
  18:05, 10 апр 2019
  Нека имат. След като са кадърни, трябва да имат. Вие още ли не сте разбрали, че живеем във време, в което правото и законът са на станата на силния. От там ще го уволнят и после ще го назначат на по хубава работа. Този хубавец трябва просто да го хвърлят с главата надолу от въпросната тераса.
 • 4
  Ма
  мастикаджия
  5 -2
  18:55, 10 апр 2019
  Гати и мазната физиономия............
 • 5
  Ба
  Бай ПЕТЪР- ЗАЛГАТА
  4 -3
  19:14, 10 апр 2019
  Всички от Шоуто на Боко са такива така че не очаквам кой знае какво
 • 6
  Ре
  реалист
  1 0
  03:00, 11 апр 2019
  Супер мнения...
  Предлагам нова анкета- С нашите деца какво правим?
  отговор А- Да бъдат бедни роби на олигархия и чиновници.
  отговор Б- пак същото под една или друга форма.
  отговор С- да хванат терминал 2
  отговор Д- да изригнем с народната си любов и да изметем тези гнусни продажници.

Още новини

Хороскоп за 04.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ще е благодатен на срещи и установяване на полезни контакти. Работата ви ще е интересна, спорна, и повече отколкото очаквате. Обмислете добре идеите си и пътищата за осъществяването им. Не пренебрегвайте полезната информация, която ще научите помежду другото. Роднини ще ви зарадват с вести, имащи отношение към общите ви начинания.
04 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Посветете се на важните за вас задачи, без да се разпилявате с маловажни неща. Имате прекрасни идеи, които чакат своята реализация, създайте условията за нея, бъдете наблюдателни и разчитайте знаците по пътя си. Много хора ще ви приветстват и помагат. Следвайте убежденията си, те са вашата пътеводна светлина.
04 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще имате възможността да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Справяте се отлично със завършването на важен проект, което е сериозна крачка в професионалното ви развитие. Предстои ви скорошна стабилизация във финансов план, което ще ви даде възможност да разширите сферата на проектите си.
04 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Перспективна идея ще ви вдъхнови да заживеете с планове за нейното осъществяване. Настроението ви ще нарасне, ще ви направи активни и по-добри. Наред с това не пренебрегвайте задълженията си, отделете време на всичките си задачи. Дошла навреме вест ще внесе повече яснота в намеренията ви.
04 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работещите в производството, търговията и бизнеса ще продължат и днес да се занимават със служебните си задачи. Трети ще мислят за почивката си, тръгвайки на път. Във всички случаи ще се ползвате с внимание и разбиране, няма да срещате непреодолими препятствия пред себе си. Приемете приятелската покана за среща.
04 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Старанията, които влагате в делата си ще дадат резултати. Но, понякога се налага и да се съобразявате с обстоятелствата, като отстъпите от позициите си - при спорове например, а също и при видими здравословни проблеми. Не въвличайте близките си в рисковани начинания. Спестете им това напрежение.
04 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изисквайте прекалено много от обкръжението си. Всеки има своите приоритети, които следва,колкото и да не ви се иска. Търпението ви към тях ще повиши уважението им и ще ви помогне да се освободите от напрежението, което носите. Вечерта е подходяща за гости. Поканете някого или вие отидете.
04 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Овладейте емоциите си и не се впускайте в рисковани начинания. Възможността да пострадате сериозно ако го сторите е доста голяма. Заемете се с ежедневните си ангажименти и не се разсейвайте със странични проекти. Имате предостатъчно работа, която не търпи отлагане. Очаква ви привлекателно предложение за вечерта.
04 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Преценявайте добре обстановката, като не прекалявате с търпението на околните. В добра форма сте и изпълнени с ентусиазъм. Трансформирайте излишната си енергия в нещо полезно, творческите ви идеи заслужават внимание. Нека не ви възпират отминали неудачи, дайте воля на въображението си.
04 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Характерни за вас днес са противоречията, които са иначе чужди на зодиакалния ви знак. Чувствате, че стоите на кръстопът и не сте сигурни кой от пътищата е най-правилния за вас. Най-удачния вариант е да се захванете с нещо, което вече сте започнали и да оставите времето да работи за вас. Бъдете сигурни, че не след дълго ще разберете това което ви интересува.
04 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстоят ви приятни задължения днес. Привлечени сте от бъдеща възможност, която е свързана с известни инвестиции, но пък е доста перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате напоследък. Сами знаете колко ценен е той за вас.
04 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Работите усърдно и всеотдайно, и резултатите не закъсняват. Внимавайте да не влезете в пререкание с близките си. Приятелите заслужават повече внимание и това го разбирате и днес. Организирайте в тяхна чест събиране и се повеселете.
04 юли 2020
Последни новини