От х:

Днес в x:

11 °C

Хасковлии смятат, че нищо няма да се промени след случая с терасата на антикорупционния шеф

Хасковлии смятат, че нищо няма да се промени след случая с терасата на шефа на КОНПИ (Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество) Пламен Георгиев. Това смятат преобладаващата част от читателите на Haskovo.net, участвали в анкетата. Допитването беше с въпрос "Какво ще стане с терасата на шефа на КОНПИ Пламен Георгиев? В него са участвали 244 души. Скептичен отговор са дали 69% или 169 души от анкетираните.

29% или 71 души са на мнение, че Пламен Георгиев няма да е повече шеф на "Антикорупцията". Едва 2% или 5 души смятат, че Комисията ще му я отнеме.

Анкетата не претендира да е официална, но дава обща представа за нагласите на аудиторията на сайта. Резултатите от допитването може да видите тук.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Аз
  Аз
  19 -1
  12:32, 10 апр 2019
  Те заводи откраднаха вие за една тераса се хванахте
  Да са живи и здрави пеевски и боко
  • Ко
   Колев
   1 -2
   21:33, 10 апр 2019
   Аха! 169 души са хасковлии! Брееее! Сигурен съм, че най-малко 5000 мислят, че Хасково Нет е селски, червен кенеф.
 • 2
  S ченге
  19 0
  13:19, 10 апр 2019
  Панаири,панаирии...
 • 3
  Ди
  Димов
  10 -1
  18:05, 10 апр 2019
  Нека имат. След като са кадърни, трябва да имат. Вие още ли не сте разбрали, че живеем във време, в което правото и законът са на станата на силния. От там ще го уволнят и после ще го назначат на по хубава работа. Този хубавец трябва просто да го хвърлят с главата надолу от въпросната тераса.
 • 4
  Ма
  мастикаджия
  5 -2
  18:55, 10 апр 2019
  Гати и мазната физиономия............
 • 5
  Ба
  Бай ПЕТЪР- ЗАЛГАТА
  4 -3
  19:14, 10 апр 2019
  Всички от Шоуто на Боко са такива така че не очаквам кой знае какво
 • 6
  Ре
  реалист
  1 0
  03:00, 11 апр 2019
  Супер мнения...
  Предлагам нова анкета- С нашите деца какво правим?
  отговор А- Да бъдат бедни роби на олигархия и чиновници.
  отговор Б- пак същото под една или друга форма.
  отговор С- да хванат терминал 2
  отговор Д- да изригнем с народната си любов и да изметем тези гнусни продажници.

Хороскоп за 08.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Бъдете открити в общуването си и ще постигнете договореностите, които желаете. Домашните занимания ще ви натоварят повече физически, но ще се справите. Не се отказвайте да посетите място, което ви зарежда с добра енергия, ще останете доволни и с обновени сили ще продължите напред.
08 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Днес ще отделите повече внимание на семейните и лични проблеми. Може да ви натоварят повече и да се почувствате уморени, но по-важно е, че ще решите голяма част от тях. Отговорността ви е факт, с който всички се съобразяват и не ви провокират с изкушения. В служебен план ще предприемете стъпки към реорганизация на работното място.
08 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прагматично ще потърсите мнението на хора, от които бихте научили нови и полезни за вас неща и няма да съжалявате. То ще ви мотивира за реализацията на идея, а също и да разкриете творческите си способности и организаторски умения. Освободени в мислите, ще дадете простор на действията си.
08 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Създайте си занимания, които ви носят настроение. Само от вас самите ще зависи добрия изход на делата ви. За това бъдете смирени, но и практични. Избягвайте рисковани начинания. Моментът не е добър за подобен род дела. Дарованията ви ще напомнят силно за себе си и ще имате интересни изяви.
08 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Подхождате великодушно към грешките на другите. Въпреки, че и вие сте засегнати, запазвате доброто си отношение. Печелите симпатиите и доверието на околните. Помагате на някой да излезе от трудното положение, в което се намира в момента. Съвсем скоро той ще ви се реваншира по впечатляващ начин. Добротворчеството днес особено ви се отдава.
08 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
За разлика от други вие ще сте във форма за работа, срещи и пътувания. Знаете как да организирате работата и екипа си, за да постигнете повече. Уреждане на битов въпрос също влиза в програмата ви, но все пак щадете здравето и нервите си. Любовта ще ви донесе много и хубави изживявания днес, като подготовка за утрешния ден.
08 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Вълнувате се прекалено много от нещата, които се случват около вас. Това може бързо да ви изтощи както емоционално, така и физически, затова намерете време за почивка от всякакви емоции. Ще попаднете на интересна информация, която за дълго ще ангажира вниманието ви. Потърсете подходящи контакти за осъществяването на идеите, които имате.
08 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не позволявайте притесняващите ви мисли да унищожат деня ви. За всичко се намира изход, стига да сме балансирани и в мир със себе си. Починете си и споделете желанието си за развлечения с любимите ви хора. Занимания с приятни неща и любовта на близките ви ще ви дадат енергия и желание да се справите с всичко.
08 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
08 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предпочитате да си останете у дома днес и да прекарате повече време сред семейството си. Работата по дома ще ви се стори приятна и разтоварваща. Заемате се с нещо, което не сте правили досега, но сте особено въодушевени да се научите. Поощренията на околните съдействат за успеха ви. Приятел иска услуга от вас, не му отказвайте.
08 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Бъдете резервирани към хора, които ви предлагат много срещу нищо. Не влагайте пари и време в съмнителни начинания. Ако пък ще купувате три пъти помислете преди да решите. Пазете се от документна измама. Очертава се пътуване за някои. Но най-много ще ви се иска да потънете в спокойствието на своя интимен свят. Съумейте да съхраните енергията си и да не я разпилявате без нужда.
08 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ви предлага разнообразни възможности за прекарване на свободното време. Някои от вас вероятно ще предпочетат да оползотворят времето си с работа и естествено няма да сбъркат. Други имат намерение да се отдадат на заслужена почивка в приятна компания. Помислете как да подобрите физическата си форма, за да се почувствате по-освежени можете да поспортувате.
08 дек 2019
Последни новини