От х:

Днес в x:

12 °C

Атрактивни табели и пожелания за празника в Хасково и Харманли

Изображение 1 от 4

  Атрактивните пожелания и поздравления, поднесени по нестандартен начин за празничния 14-ти февруари, станаха модерни напоследък. На няколко места в Хасково и Харманли те се появиха и днес.

  Една от инициативите е на младежите от ГЕРБ в Хасково. На площад „Свобода“ до областната администрация те поставиха огромно сърце от червени балони, пред което влюбените могат да запечатат романтичен момент.

  На излизане от Хасково в посока към Димитровград  влюбен ентусиаст изписа върху бяло платно с червени букви “Обичам те завинаги, Ели“.

  Харманли пък осъмна днес  с необичайни пътни знаци на две места в централната част, които подсещат: „Купи й цветя“. Така градът на Белоногата последва примера на още няколко града, в които има монтирани такива табели.

  Идеята, която се превръща в национална кампания, е на Георги Попов и Георги Петров от Пазарджик. Целта им е да напомнят на мъжете да ценят жената до себе си и то не само на 14-ти февруари и на 8-ми март, а всеки ден. Малките жестове радват много, но май днес покрай грижите, които ни заливат, време за романтика почти не остава, казва Полина Костадинова от Харманли. Според младата майка, знаците са добра идея, защото може е да те накарат да поемеш дъх и да се замислиш всъщност колко  време на внимание към спътника си в живота отделяш на ден .

    Красимира Славова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Не
   не
   8 -5
   15:04, 14 фев 2019
   Неграмотни сте!!!
  • 2
   Мг
   МГРОБ
   9 -6
   15:31, 14 фев 2019
   Къде е хасковското сърце?
  • 3
   В град Каварна , имаше такава табела още преди месец.
  • 4
   Г-
   Г-н Михайлов
   20 -6
   17:12, 14 фев 2019
   Защо Българина трябва винаги и на всичко да се изплюе??? Правилно е казано- ценете жената до себе си не само на 14.02.и на 08.03.а винаги и постоянно!! Казвал съм го и ще повторя- Българина на Коледа и Велик ден е най-големия християнин,на 03.03.е Патриот и после цяла година ИДИОТ!!
  • 5
   Ер
   Еро
   6 -3
   21:57, 14 фев 2019
   Така е при хубаво време! Вместо да си учат уроците се занимават с празника! Тази хубавица ако си имаше сериозно гадже ще ли се занимава с глупости и глупави табели и знаци?
   Все пак това си е самореклама и на знака със ситни букви е написан джисеем!
  • 6
   Ке
   Кенанския Маймун
   1 -4
   01:41, 15 фев 2019
   А Сан Стефанския мирен договор е подписан на 19 Февруари по стар стил - Деня на обесването на Свети Васил Левски от Карлово (Ето го истинското Божие чудо !) ....
   обаче понеже и Левски и Ботев са били републиканци и комунисти , по нареждане на Германския гей Фердинанд , датата се измества на 3-ти март
  • 7
   Дж
   Джиги Джиги
   1 -1
   12:11, 15 фев 2019
   Наздраве на Трифон Зарезан и да го на всички джендъри
  • 8
   Ха
   Ха-ха-ха
   0 0
   13:28, 15 фев 2019
   Ха-ха-ха
   Ами рода Вазовски, синовете на Райна Княгиня, предполагам са били фашисти и зарита пияният изрод Г.Димитров ги избива. Не петни златни и славни възрожденски имена с комунизма. Защото ако бяха живи по време на народния съд, сигурно и тях щяха да избият!!!

  Хороскоп за 25.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
  25 фев 2020
  Последни новини