От х:

Днес в x:

21 °C

Атрактивни табели и пожелания за празника в Хасково и Харманли

Изображение 1 от 4

  Атрактивните пожелания и поздравления, поднесени по нестандартен начин за празничния 14-ти февруари, станаха модерни напоследък. На няколко места в Хасково и Харманли те се появиха и днес.

  Една от инициативите е на младежите от ГЕРБ в Хасково. На площад „Свобода“ до областната администрация те поставиха огромно сърце от червени балони, пред което влюбените могат да запечатат романтичен момент.

  На излизане от Хасково в посока към Димитровград  влюбен ентусиаст изписа върху бяло платно с червени букви “Обичам те завинаги, Ели“.

  Харманли пък осъмна днес  с необичайни пътни знаци на две места в централната част, които подсещат: „Купи й цветя“. Така градът на Белоногата последва примера на още няколко града, в които има монтирани такива табели.

  Идеята, която се превръща в национална кампания, е на Георги Попов и Георги Петров от Пазарджик. Целта им е да напомнят на мъжете да ценят жената до себе си и то не само на 14-ти февруари и на 8-ми март, а всеки ден. Малките жестове радват много, но май днес покрай грижите, които ни заливат, време за романтика почти не остава, казва Полина Костадинова от Харманли. Според младата майка, знаците са добра идея, защото може е да те накарат да поемеш дъх и да се замислиш всъщност колко  време на внимание към спътника си в живота отделяш на ден .

    Красимира Славова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Не
   не
   8 -5
   15:04, 14 фев 2019
   Неграмотни сте!!!
  • 2
   Мг
   МГРОБ
   9 -6
   15:31, 14 фев 2019
   Къде е хасковското сърце?
  • 3
   В град Каварна , имаше такава табела още преди месец.
  • 4
   Г-
   Г-н Михайлов
   20 -6
   17:12, 14 фев 2019
   Защо Българина трябва винаги и на всичко да се изплюе??? Правилно е казано- ценете жената до себе си не само на 14.02.и на 08.03.а винаги и постоянно!! Казвал съм го и ще повторя- Българина на Коледа и Велик ден е най-големия християнин,на 03.03.е Патриот и после цяла година ИДИОТ!!
  • 5
   Ер
   Еро
   6 -3
   21:57, 14 фев 2019
   Така е при хубаво време! Вместо да си учат уроците се занимават с празника! Тази хубавица ако си имаше сериозно гадже ще ли се занимава с глупости и глупави табели и знаци?
   Все пак това си е самореклама и на знака със ситни букви е написан джисеем!
  • 6
   Ке
   Кенанския Маймун
   1 -4
   01:41, 15 фев 2019
   А Сан Стефанския мирен договор е подписан на 19 Февруари по стар стил - Деня на обесването на Свети Васил Левски от Карлово (Ето го истинското Божие чудо !) ....
   обаче понеже и Левски и Ботев са били републиканци и комунисти , по нареждане на Германския гей Фердинанд , датата се измества на 3-ти март
  • 7
   Дж
   Джиги Джиги
   1 -1
   12:11, 15 фев 2019
   Наздраве на Трифон Зарезан и да го на всички джендъри
  • 8
   Ха
   Ха-ха-ха
   0 0
   13:28, 15 фев 2019
   Ха-ха-ха
   Ами рода Вазовски, синовете на Райна Княгиня, предполагам са били фашисти и зарита пияният изрод Г.Димитров ги избива. Не петни златни и славни възрожденски имена с комунизма. Защото ако бяха живи по време на народния съд, сигурно и тях щяха да избият!!!

  Хороскоп за 20.09.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Всичко, което не е спешно може да го отложите, давайки предимство на вече започнатите си задачи. С компромиси и чувство за хумор ще успеете да се споразумеете с онези, които предявяват претенции към вас. Делова среща ще ви направи по-гъвкави и активни, други ще проведат успешна търговска сделка.
  20.09.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Запазвайки самостоятелността си ще работите за утвърждаване на авторитета и повишаване на финансите си. Превръщате се в обединителна фигура за много хора, но ви е трудно да го осъзнаете. Освободете се от всичко, което ви пречи да се чувствате свободни и живейте така, както разбирате.
  20.09.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Потиснете раздразнението си, ако такова съществува и изяснете отношенията си с онези, с които имате противоречия. Нечие предложение ще ви заинтригува и с внимание ще подготвите следващите си действия, обвързващи ги с него. Погрижете се за отдиха си и укрепете силите си.
  20.09.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Спокойно изчаквайте развитието на събитията и не прибързвайте в оценките и реакциите си днес. От правилното ви поведение ще зависят резултатите, както и безпрепятствената реализация на делата ви. В противен случай са възможни главоболия за в бъдеще. Занимания с приятни неща ще ви помогнат да се разтоварите от стреса.
  20.09.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Време е да се порадвате на заслужен успех в резултат от дълъг и упорит труд. Старанието ви ще бъде щедро възнаградено. Споделете радостта си с любимия човек. Постарайте се да не разочаровате ваши близки, които много разчитат на вас по определен въпрос. Не се натоварвайте с работа вечерта, намерете време за почивка.
  20.09.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Бъдете искрени пред себе си и назовете ясно целите си, какво искате и към какво се стремите. Това ще ви помогне да изградите нужната ви мотивация и да продължите напред. Успехите ви могат да бъдат в много посоки, от вас зависи да ги сътворите. Има кой да ви насърчи и погрижи за вас, позволете му да го направи.
  20.09.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Дребни и приятни случки ще определят облика на дена ви. Ще ви занимават нещата от личния ви живот и всичко свързано с дома ви, семейството и духовните търсения. Очарованието на деня ще се затвърди и от вести, които ще получите от далече. Скорошно посещение на ваши близки ще ви хвърли в трескави приготовления.
  20.09.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Повечето от вас прекарват в движение този ден, независимо с какво изберат да се заемат. Имате доста неща за вършене и предпочитате да не губите ценно време. Очаквате прекалено много от човек от обкръжението ви, но е твърде възможно той да не оправдае доверието ви. Направете приятна изненада на любимия човек днес.
  20.09.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В добро настроение сте и ще постигате желаните резултати. На моменти ще имате нужда от подкрепа, която няма да ви бъде отказвана. Приятно е с хората, които имате до себе си. Потърсете начин да им се отблагодарите. Увереността ви нараства и ще търсите нови предизвикателства.
  20.09.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес са възможни изненади, някои от тях и приятни. Семейството ще ви занимава със своите проблеми и това допълнително ще внася напрежение в ежедневието ви. Нещата не са непоправими. Гледайте по-спокойно на случващото се. Желана среща ще ви помогне да се отпуснете и насочите мислите си в по-приятна посока.
  20.09.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявете доброто в себе си и ще ви бъде по-лесно да общувате, работите и да се реализирате. Денят ще ви предложи добри възможности за изява на творческите ви търсения, късметът ще бъде с вас, стига да сте активни и да не проявявате не на място капризите си. Започната задача ще ви създаде повече грижи, но има защо.
  20.09.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Инвестирайте свободните си средства в недвижими имоти. Вероятно днес някои от вас ще попаднат на изключително изгодна оферта. Ако нямате достатъчно пари за това денят ще ви зарадва с неочаквани финансови постъпления.
  20.09.2019
  Последни новини