От х:

Днес в x:

Играят премиерно „Усмивка за Коледа“, на 15 и 16 декември идва и Дядо Коледа

    Премиера на „Усмивка за Коледа“ ще се играе тази вечер в хасковския театър „Иван Димов“. Режисьор на новата детска постановка е Леонард Капон, а в ролите са Стелиян Николов, Силвия Предова и Даниел Русев. Тя е по приказка на Джани Родари.

    Историята се разказва за един сърдит и тъжен човек, в чиято роля влиза Стелиян Николов. Той е развеселен от вълшебни плодове и зеленчук и става като тях.

    Това е второ участие в детска постановка на Николов, който е директор на театъра. „Да играеш пред деца е изключително трудно. Истинско умение е да им задържиш вниманието, но когато това се случи, е удовлетворение за актьора“, сподели Николов при представянето на пиесата. Тя ще има премиера в хасковския театър от 18 часа. Билетите са по 3 лева.

    Постановката „Усмивка за Коледа“ ще бъде представена в турне в различни градове на страната. Отново на хасковска сцена ще се играе на 15 и 16 декември от 11 часа. Тогава цената на билетите ще бъде по 4 лева, но се очаква да пристигне и Дядо Коледа. Тогава брадатият старец ще раздаде подаръци за децата.

    Междувременно от театъра обявиха промоционална игра за предстоящите коледни и новогодишни празници. Необходимо е участниците да си публикуват снимка във фейсбук, в която да присъства надпис „#театърЧНГ“. Автоматизираната система на театъра ще избере един от участниците, който ще получи два билета за постановката „Нашата голяма френска сватба“.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Коментари в сайта

    Последни новини