От х:

Днес в x:

Тони Станчева отново на сцената в театъра в премиерата "Различен от всички"

    Актрисата Антоанета Станчева се завърна на сцената в хасковския театър. След 26 години отсъствие тя ще играе в премиерата "Различен от всички" от Алексей Слаповски, която за първи първи път ще бъде представена тази вечер в камерната зала на театър "Иван Димов" в Хасково.

    Екипът от пиесата направи последна репетиция преди представлението от 19 часа. В състава участват още директорът на културната институция Стелиян Николов, Людмила Стоин и Деляна Хаджиянкова. Режисьор е Иван Савов, а сценограф - Юлиана Войкова-Найман.

    Постановката включва актуални теми и посланието й е да накара зрителите да се замислят върху своето лично положение. В нея има и много интересни подтеми, издаде Тони Станчева и емоционално разказа за завръщането си на сцената. Тя ще бъде в ролята на майка на стар ерген, в който ще се въплъти Стелиян Николов.

    Хората от екипа на постановката се надяват тя да се хареса на публиката. Билетите за тази вечер са изчерпани. "Различен от всички" ще се играе и на 18 март от 19 часа, за когато има останали малко билети.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ра
      Различен от всички
      3 0
      21:58, 6 мар 2019
      Страхотна постановка! Пожелавам успех на всички тяхни представления!
    Последни новини