От х:

Днес в x:

С кубинска салса започна испанската седмица в Езиковата гимназия

Изображение 1 от 2

    С кубинска салса и филм започна испанската седмица в хасковската Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров". Вчера учениците имаха възможността да научат някои от традиционните испански танци като салса и бачата. Във физкултурния салон се събраха всички желаещи, а танцьори им показаха фините движения.
    След това в испанския център беше прожектиран и испански филм.
    Испанската седмица ще продължи до 9 май. Утре от 10:35 ч. в гимназията ще се проведе изложба на традиционни испански ястия. На 8 май в Младежкия център от 17 часа възпитаниците на Езиковата гимназия ще гледат испански театър.

    Програмата на испанската седмица ще завърши на 9-ти с караоке, което започва от 14 часа в гимназията.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ст
      Стефанов
      1 0
      19:32, 3 май 2018
      Латинска Америка /испано-говорящата/ е по-велика от родината на испанския език - Испания! Във всяко отношение! Не е задължително да се приема само испанското, а латиноамериканското! Все едно някой да твърди, че Аeнглия е повече с нещо от другите англо-говорящи - САЩ, Канада, Австралия...
    • 2
      Ер
      еро
      3 0
      21:42, 3 май 2018
      и ароматни хавански пури пафкаха в тоалетните.
    • 3
      Ха
      Хахахха
      5 -1
      07:39, 4 май 2018
      Това училище процъфтява!!!!Какви характерни салси и бачати..това не са испански, а латино танци. В Испания се пее фламенко и се танцуват хота, румба, севиянас...много интересно стартира„испанската” седмица. Сигурно в литературния ден ще четете Маркес и Алиенде:))))опс,извинете...едва ли ще четете.Само танци и манджа:))
    Последни новини