От х:

Днес в x:

Моторист с опасност за живота след ПТП, пиян тракторист се заби в Опел

24-годишен моторист е пострадал при катастрофа вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР в Хасково. В 17:25 часа на главния път при „Бряговските завои“, свиленградчанинът управлявал мотоциклет Кавазаки. Водачът загубил контрол и излязъл вдясно от пътя. Настанен е в МБАЛ Хасково с травматичен хематом в мозъка, загуба на съзнание, с опасност за живота.

Пиян тракторист пък причини друга катастрофа в Симеоновград. 47-годишният мъж управлявал самоходен малогабаритен трактор без регистрационна табела и документи. Оказало се при справка и че е неправоспособен, установено е и наличие на 2,21 промила. Водачът предприел маневра завой наляво по улица „Съединение“ в града и ударил в предна дясна част преминаващ край него Опел, с което причинил произшествие с материални щети. Трактористът е задържан до 24 часа по образуваното бързо производство.

В димитровградското управление е задържан друг водач, шофиращ Тойотата си след употреба на 2,18 промила алкохол.

През изминалото денонощие са заведени и две бързи производства в Районното управление в Хасково срещу водачи, шофиращи под въздействието на дрога. До 24 часа са били задържани двама мъже на 27 г. и 30 г., заловени от автопатрулите да управляват колите си след употреба на амфетамин и метаамфетамин.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ма
    майко мила
    4 0
    13:15, 5 апр 2018
    хасково.нет пишете без изобщо да мислите. .... след употреба на 2.18 промила алкохол. правилно би звучало - шофиращ с 2.18 промила алкохол в кръвта.
Последни новини