От х:

Днес в x:

Два златни медала за България завоюваха в Чехия малките на „Мега Спорт“

    Малки на възраст, но големи като талант и дух. Така могат да се опишат само с едно изречение най-малките възпитаници на Хасковския клуб по аеробика „Мега Спорт“ Стефани Лечева, Неда Запрянова и Мария Вълчева. С началото на новата седмица момичетата носят и нови поводи за радост и гордост. Трите представиха България във възрастовата група 7-8 годишни на 12-тия Открит шампионат по спортна аеробика на Чехия, който приключи снощи .

    Още в първия квалификационен ден на надпреварата в град Злен и трите дадоха заявка за медали, след като буквално прескочиха конкуренцията от 14 държави и се класираха за следващ етапа като фаворитки.

    След приключването на финалите на международния турнир състезателите на Спортен клуба "Мега Спорт" спечелиха три медала във своята възрастова група. Талантливата  Стефани Лечева се връща с най-високото възможно отличие-злато от индивидуалната надпревара, а Неда Запрянова е с бронзов медал. Двете заедно с Мария Вълчева също се окичиха със златни медали от състезанието при тройките.

     Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Още новини

    Последни новини