От х:

Днес в x:

Лещански: Разрушителен трус дебне Хасково навръх Великден

Трус от 6 степен по скалата на Рихтер е надвиснал над Хасково. Това заяви топастрологът Емил Лещански след земетресението, което люля Кърджали. Изявлението му е публикувано във вестник "Стандарт"
В началото на годината Лещански предсказа, че през април сеизмични катаклизми ще ударят именно тази част на България.

"Плутон е планетата на разрушенията. С коварния Сатурн тя образува доста неблагоприятна позиция. Според хороскопа на 19 април (когато е Великден), те ще ударят сериозно Хасково.
Планетарната позиция вещае за този ден материални щети. А това може да означава само едно – трусът ще бъде близко до шестата степен", анализира днес знаците на звездите Лещански.
По думите му земетресения в община Кърджали повече няма да друсат. През ноември там има предпоставки за ураганни ветрове. "Ще се чупят дървета, ще летят керемиди, но повече от някоя селскотопанска сграда няма да са разрушенията.
Сега сеизмичната активност пълзи на 36 километра в Северозападна посока към Хасково. Дано покрай тези трусове земята да е освободила част от напрежението и на 19 април да се размине по-леко", заяви астролог №1 у нас.
Както АСН съобщи три труса разлюляха Кърджалийска област от снощи насам. Първият е бил с магнитуд 2,5 по Рихтер, вторият - 2,7, а третият, от тази сутрин, е бил от 3,6 степен по Рихтер.
И при трите земетресения няма данни за жертви и нанесени материални щети.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини