От х:

Днес в x:

Спипаха 34-годишен хасковлия надрусан зад волана

34-годишен хасковлия е бил спипан при проверка през почивните дни да кара автомобила си Фолксваген надрусан. Мъжът е тестван с дрегер, който отчел, че е употребил амфетамин и метаамфетамин. 

Последвало претърсване и на колата му, при което в нишата под волана са намерени малки пликчета с бяло прахообразно вещество, кутийка с бяло кристално вещество и везна. Видът на веществата тепърва ще се установява чрез експертиза. 

Зачестяват случаите на водачи, които карат под въздействието на наркотици по пътищата на България. Според данните патрулите на КАТ хващат на седмица средно по 500 водачи без книжка или такива, употребили алкохол или наркотици. 

През изминалите почивни дни има още два случая, които влизат в полезрението на полицията заради наркотици. В ареста в Хасково заради притежание на дрога са записали престой двама свиленградчани на 21 и 18 години и 20-годишна жена от Стара Загора. 

Момчетата са арестувани до 24 часа по бързо производство, след като колата им е спряна от пътния патрул за проверка край село Момково. При огледа у по-малкото момче е открита в калъф за очила 53 грама зелена листна маса, а до колата – буркан със същото вещество с тегло 320 грама. Полевия наркотест е потвърдил, че става въпрос за марихуана. 

Отново за  марихуана в хасковския арест е била и 20-годишна девойка от Стара Загора. В района на парк „Кенана“ край областния град, момичето е проверено като пътник в автомобил. В нея униформените полицаи са открили цигара и пластмасово шишенце с трева. 

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Ка
    КАРАКОЛ
    33 -2
    12:02, 19 фев 2018
    Защо не му напишете имената и не му покажете снимката на този нещастник да може да си го накажем ние защото утре ще е на свобода!!!?????полицаите ги хващат а съдът ги пуска да продължават да тровят хората!!!????защооооо бе корупциии...знаете ли че лудницата е пълна с деградирали млади момчета и момичета дето пушат тези кристали!!!!!???за разстрел сте всичките!
  • 2
    Ма
    Марин
    7 0
    13:50, 19 фев 2018
    500 на седмица е доста добра трудова сила. С толкова работна ръка магистралите ще излезнат без пари.
  • 3
    Ас
    АСКУ
    6 -3
    14:06, 19 фев 2018
    Полицията си върши работата,хваща ги,ама корумпирания съд се осира,дейба и наркоманчетата гадни
  • 4
    Ве
    Веселяк
    0 -6
    15:49, 19 фев 2018
    Глупаци...в напредналите страно хората се лекуват... Виж коментара
    • Да
      Дааа
      3 0
      15:59, 19 фев 2018
      Прави си за това. Но на държавата нелегалния бизнес и е супер (проституция и наркотици). Защо да влизат в хазната и да се чудят как да ги отмъкнат от там, като може директно да си ги прибират.
  • 5
    Ха
    хаха
    5 0
    16:40, 19 фев 2018
    Ти май си " гузен, негонен бяга" а ?
    Ясно си пише за отчетена употреба на амфетамин и метаамфетамин. Информирай се малко за тестовете, които в случая са моментни ( никой не го интересува какво си правил преди седмица, а как управляваш мпс в момента) А ако си родител и разсъждаваш така - то ти си жалък, много жалък и най - вероятно детето получава грешния пример.
  • 6
    Ат
    Атанас
    4 0
    17:18, 19 фев 2018
    Защо не пишете за бившия кмет на Хасково Атанас Василев,хванат да шофира с 1.7 промила и е задържан за 24 часа.
Последни новини