От х:

Днес в x:

Стамболово тресна ПФК Хасково на Ямача

С 3:2 за "Стамболово 2007 " завърши мачът от 23-я кръг за първенство на Югоизточна В група срещу "ПФК Хасково".

Пет минути след началото на мача Мехмед Сабри от "Стамболово 2007" изпусна добра възможност да вкара гол след добрия пас на голмайстора на отбора Христо Запрянов. На двайстата минута обаче Живко Митев вкара първия гол за жълтите. Червено - белите не се оставиха и 14 минути по-късно Петко Георгиев изравни резултата.



Жълтите амбицирано продължиха да атакуват. Голмасторът Христо Запрянов вкара прекрасен гол за сметка на домакините в 43-тата минута на мача.



Юлий Стефанов от тима на домакините водеше прекалено агресивна игра срещу жълтите. На няколко пъти той си позволи да задържа за фанелката играч на противника, за което получи жълт картон от главният съдия Георги Кабаков от Пловдив.



През почивката феновете на жълтите не спираха да викат за любимия си отбор. Над 100 запалянковци от Стамболово бяха дошли да гледат футболния мач. Присъстваше и кмета на общината Гюнер Сербест.


През второто полувреме футболистите на "Стамболово 2007" отново се показаха по-опитни и жилави на терена.
Христо Запрянов засече добър удар на Мехмед Сабри, но изпрати топката в ръцете на вратаря Танер Мухмуд. На 23-тата минута обаче Владислав Узунов вкара гол и резултата стана 3 на 1 за Стамболово.


Футболистите на Хасково не се отказваха. Малко преди края на мача - в 78 минута, Юлий Стефанов успя да вкара. Мачът звърши с 3:2 за "Стамболово 2007".










Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини