От х:

Днес в x:

Пиян с БМВ се заби в дърво

Лек автомобил БМВ се заби в дърво на улица „Никола Петков“ в Харманли. Инцидентът стана малко след 22: 40 часа снощи, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Зад волана на колата бил 27-годишен мъж от село Болярски извор. Водачът управлявал автомобила с несъобразена с пътните условия скорост, загубил контрол и се ударил челно в дърво. Той се разминал само с травма на коляното. Пристигналите на място полицаи установили, че младият шофьор е пиян. При теста е дрегер констатирано наличие на 2.33 промила алкохол. По случая е образувано бързо производство.

От полицията уточниха, че за катастрофата от събота до гарата в Хасково и двамата водачи имат вина. Движейки се в посока към Харманли 31-годишният водач на Ауди А4 тръгнал да прави забранен завой в обратна посока, при наличие на двойна непрекъсната маркировка. В този момент е ударен от движещия се зад него с несъобразена с пътните условия скорост лек автомобил Пежо, шофиран от 27-годишен хасковлия. При удара пострадал по-младият водач, който е с контузия на десен крак. Прегледан е в болница и освободен за домашно лечение. Съставени са 2 акта.

През почивните дни е хванат непълнолетен 15-годишен водач да шофира мотопед без регистрационни табели по улиците в Любимец. По случая е започнато бързо производство.

Униформените са закопчали и неправоспособен шофьор. Това е 28-годишен жител на село Злато поле, който управлявал мотопед, нерегистриран по надлежния ред.

В хасковското село Ангел войвода пък са заловени двама нарушители на пътя. 55-годишен мъж шофирал нерегистриран мотопед. 49-годишен мъж пък е хванат да управлява лек автомобил Фолксваген Горф с табели на друга кола.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини