От х:

Днес в x:

Хасковски културист стана шампион на Държавното в София

    Хасковският културист Мирослав Димитров стана шампион на Държавното първенство по бодибилдинг и фитнес в София, което се проведе през почивните дни. Състезателят на местния клуб „Феникс“ спечели златен медал в категория до 100 кг в групата културизъм-мъже.

    „Това е първата шампионска титла за Миро и за клуба ни“, каза президентът на „Феникс“ Георги Гечков. Той поясни, че възпитаникът му е показал страхотна форма и имал реален шанс да спечели и абсолютната шампионска титла в състезанието, но съдийството не било в негова полза.

    До момента Мирослав Димитров, който е роден в Димитровград, но доста години работеше и тренираше в Хасково, има бронзови и сребърни медали от държавни първенства. Сега тренировките му води пловдивчанинът Петър Добрев. „Искам да благодаря на моя треньор със златно сърце, който беше до мен плътно през цялата подготовка и ми помагаше с всичко, за да продължавам да вървя в правилната посока. Както и на Георги Гечков за вярата и подкрепата, която ми показва толкова години. Благодарение на вас двамата стигнах до тук!“, сподели Мирослав Димитров.

    Престижно пето място в Държавното в София зае и съотборникът му Борислав Христов от Харманли в категория „физик-мъже“ до 182 см.

    В рамките на два дни най-добрите състезатели от цялата страна премериха сили в 20-то издание на първенството, което се организира от Българската федерация по културизъм и фитнес. То премина с огромен зрителски интерес.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    Последни новини