От х:

Днес в x:

Шампионките по баскетбол устремени отново към върха

Баскетболистките на „Хасково 2012“, които спечелиха Купата на България и златните медали от Държавното първенство, отново са устремени към върха. Това заявиха някои от състезателките на клуба и спортният директор Станислава Станкова по време на първата тренировка за отбора днес в спортна зала „Дружба“.

БК „Хасково“ започна предсезонната си подготовка с четири нови попълнения в клуба. Това са Зорница Костова, Милена Томова, Вили Крачолова и Дани Димова.

„Надявам се с опита, който имам да успея да помогна за спечелване на Купа България и трофея от Държавното първенство“, амбицирана е Зорница Костова.

„Имаме високи амбиции, както всяка година. Надявам се всички да сме здрави и да покажем добра игра“, каза Виолина Кочева, която ще играе с екипа на Хасково за втори сезон.

Селекцията на отбора все още е отворена, вероятно съставът ще бъде допълнен от още две нови състезателки, обясни още Станислава Станкова. Тя допълни, че до започване на Държавното първенство баскетболистките на „Хасково 2012“ ще изиграят 4 контроли – две в Одрин срещу местния им клуб „Едирнеспор“ - на 20 и 21 септември и две в зала „Дружба“ срещу сръбския "Кралево" – на 26 и 27 септември.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Би
    Бивш шампион
    5 -1
    23:25, 1 сеп 2017
    И да се знае : колкото и купи да донесете , заплатите ви са под въпрос до последно ! :))
  • 2
    12
    123
    2 0
    08:04, 2 сеп 2017
    Успех мили момичета.бъдете здрави.ние сме с вас.
Последни новини