От х:

Днес в x:

Голф се заби в дърво, завъртя се на 180 градуса

Изображение 1 от 3

    Лек автомобил Фолксваген Голф катастрофира по бул. „Илинден” в Хасково. Инцидентът стана около 14 часа днес малко след завоя от бул. „Освобождение”.

    По неясни засега обстоятелства, малко след десния завой колата се забила в дърво и се е завъртяла на 180 градуса. При лупингите е съборила и пътен знак.

    В резултат на удара е пострадал водачът на автомобила – млад мъж, който е откаран в болница. За катастрофата е допринесла хлъзгавата настилка от дъжда, коментираха насъбрали се мъже. Те обаче заявиха, че дърветата на тротоара са предотвратили падане на колата в речния канал. По техни думи шофьорът се е отървал с леки наранявания.

    Haskovo.net  

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      By
      bydlo
      5 -5
      16:30, 17 юни 2017
      През годините в света са разработени много различни методи и уреди за измерване на коефициента на сцепление и грапавостта. Още през 1928 г. в Берлин се провеждат опити за определянето му по спирачния път на лек автомобил, през 1938г. в САЩ е разработен първият уред, базиращ се на измервания с блокирано колело.
      ...От друга страна не е ясно дали участъците, в които препоръчителната скорост се указва с необходимата вертикална сигнализация, тя отговаря на действителната необходима такава спрямо съществуващите сцепителни качества на настилката.

      откъс от реферат на
      инж. В. И. ПОПОВА

      Само у нас сега ще последват коментари от типа: "Ти си с' виноуен ба."

      ПП Отклонете най-сетне транзита през околовръстното...
    • 2
      00
      001
      13 -2
      17:02, 17 юни 2017
      Че кой да му е виновен аз ли????????????
    • 3
      Ху
      Хулиган
      15 -2
      17:46, 17 юни 2017
      Като всички голфаджии и това момче не прави изключение. Голф - това е начин на мислене и пъчене. Майсторски го е натресъл в средата на номера. 100% е показвал на някой как се кара.
    • 4
      До
      До хулиган
      6 -5
      18:51, 17 юни 2017
      На мен ли ми прави впечатление голф 3 рисков водач и регистрация с К също рисков!!!
    • 5
      Чо
      Чобанина
      7 -1
      23:24, 17 юни 2017
      Да му направят проба за алкохол и за тъпотия. Последният тест ще е положителен, Само тъпунгер би изтървал волана при този плавен десен завой. Абе да напрай курбан, че не падна у ряката :)
    Последни новини