От х:

Днес в x:

Хандбалистките подариха купата си на кмета Добри Беливанов

Изображение 1 от 3

    Хандбалистките на Хасково подариха купата от Държавното първенство за девойки до 19-годишна възраст на кмета на Хасково Добри Беливанов. Президентът на клуба Марияна Стаматова благодари за подкрепата, която им оказва общината.

    Повече от 20 години хасковският отбор не бе печелил златните медали в турнира. „Хасковските хандбалисти победиха във финалия си мач Бъки Габрово с 10 гола разлика, което показва много добрата им подготовка и абсолютното превъзходство", не скри гордостта си треньорът на клуба Ирина Миладинова.

    Кметът Добри Беливанов поздрави девойките с успеха и подари на отбора кристална статуетка на Света Богородица, която се счита за закрилница на Хасково и им пожела да са здрави, да нямат контузии и още повече успехи.

    Haskovo.net 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Се
      селезньов
      7 -1
      17:38, 15 май 2017
      Дядо добри досега режеше лентички сега е с ново амплоа лъскави купи
    • 2
      Не
      Незапознат
      4 -1
      20:29, 15 май 2017
      За подарък символ за извоювана победа с много труд и пот се дарява обикновено на човек който той или организацията му е постигнала подобна и получила всеобщо признание макар и в друго поприще.Хм!Какво пък,нека сега Общината продължи подкрепата си за отбора!
    • 3
      Sa
      saur
      2 0
      09:26, 16 май 2017
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 4
      On
      on40
      2 0
      11:19, 16 май 2017
      Дядо добри данереже лентички ами даси испълнява обещанията ,,,,,или поне дазакърпи дупките към сточна гара,,,хлебозавода
    Последни новини