От х:

Днес в x:

Учат димитровградските деца как да бъдат магьосници

В тайната на магическото изкуство могат да се потопят деца от Дичитровград. На 29 април, събота отваря врати училище за магии. В него малчуганите могат да научат различни фокуси, преподавани от популярният фокусник Теос Меджик. Началото ще бъде поставено в 14:00 часа в детски арт и парти център "Макаронче" на бул."България"№6, уверяват инициаторите. За повече информация - телефони 0884 03 75 51 и 0882 30 67 85 или на място в клуб "Макаронче".

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Не
    Не е необходимо
    8 -1
    16:41, 16 апр 2017
    Не е небходимо в Димитровград да се канят известни и неизвестни фокусници, за да учат димитров-градските деца на фокуси. Достатъчно е ,че си имаме кмет който излъга за дипломата си. Сега ГЕРБ му предоставя над 5 млн.лв. за пиклив обект от който здраво може да се краде. От това по-голям фокус накъде. Нима управителя-монтажник на В и К- Димитровград е по-малък фокусник, който си купи удостоверение за монтажник по В и К и краде здраво. Как се изплащат 2 апартамента във Варна. Тези трябва да са преподавателите на димитровградските деца. Да подминем общ. съветници и уч. директори, които са много и ще си пречат.
  • 2
    Яя
    яя
    6 -3
    18:50, 16 апр 2017
    Точно на великден ли ще занимавате децата с дяволски работи. Така се започва със фокуси и се свършва с пълно неверие
  • 3
    Ма
    Марин
    3 -1
    11:11, 17 апр 2017
    Уважаеми ЯЯ, не търсете под вола теле. Става дума за забавление за деца, не за вуду магии,
    И още нещо - много сте праведни всички пред компютъра, ама защо в България магията при ходжи и врачки е национално занатие.....въпроса е риторичен!
  • 4
    ??
    ???
    2 -1
    16:18, 18 апр 2017
    Фокусите нямат нищо общо с политиката или религията, за какви политици говорите и за какви великденски празници... Напълно нелогични асоциации са това, тук става въпрос за деца и за това че те харесват фокусите, да не говорим че не само децата, а и като цяло изкуството си е страхотно. :)
Последни новини