От х:

Днес в x:

Бременна жена пострада при катастрофа с пиян шофьор

17-годишна бременна жена пострада при катастрофа в Тополовград. Инцидентът стана в събота преди обед на кръстовище между улиците „Св. Климент Охридски” и „Черно море”, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Младата жена се возила в лек автомобил Фиат Брава, шофиран от 23-годишна тополовградчанка. Тя отнела предимството на Опел с водач 24-годишен младеж от града, при което последвал сблъсъка. От удара е пострадала бременната жена, която е с контузни рани по крака и болки в долната част на корема.

При тестване с дрегер е установено, че мъжът е шофирал с наличие на 0.98 промила алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.

Междувременно през почивните са образувани 4 бързи производства срещу други пияни шофьори. Трима от тях са в Хасково - двама на възраст 26 години и 40-годишен, хванати да шофират съответно с 1.31, 1.43 и 1.78 промила. В ивайловградското управление е задържан 40-годишен с 2.33 промила.

Има и още едно бързо производство – срещу 61-годишен мъж в РУ Харманли за управление на автомобил с влязло в сила наказателно постановление в едногодишен срок от връчването му.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини