От х:

Днес в x:

Катастрофа спря тролей 308 в Хасково

    Тир се вряза в стълб от електропреносната мрежа по булевард „Съединение“ в Хасково. Катастрофата стана малко преди обед днес на изхода на града към Харманли.

    В тази посока се движил тир, чийто шофьор тръгнал да изпреварва лек автомобил завиващ надясно, към бензиностанцията. В този момент обаче водачът не видял изпреварващия го джип Паджеро. За да избегне удара с колата отпред, шофьора на тира отклонил вдясно и се ударил в стълба на тролеите, разказа водачът на джипа Ивайлов, който се забил в задницата на тежкотоварното возило.

    На мястото на катастрофата пристигнаха полицаи и зам.-кметът Велин Балкански. Точната причина за сблъсъка се очаква да съобщят от МВР.

    Заради инцидента спря движението на тролей 308. Най-вероятно чак утре ще бъде възстановено електрозахранването и тролейбусът ще тръгне отново по направлението. От общинско предприятие уточниха, че по прекъснатата линия ще се осигури допълнителен транспорт за учениците.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Р.
      Р.О.
      5 0
      17:40, 20 фев 2017
      После защо винаги общината. Другия път като има птп кмета да ходи....
      До Хасково.Нет ------ като искате да се пише на кирилица, направете и ш*бания код да е на КИРИЛИЦА... латино-американци такива
    Последни новини