От х:

Днес в x:

Пасат с газова уредба пламна до бензиностанция, горя и врата на апартамент

Два леки автомобила Фолксваген Пасат с газови уредби се възпламениха в областта, съобщиха от противопожарната служба. Единият пламнал заради техническа неизправност до бензиностанция в Любимец, а другият - на ул. “Стоян Заимов” в Хасково, заради изтичане на газ от изпарителя.

Два екипа огнеборци пък са гасили друг пожар във входна врата на апартамент на ул. “Славянска” в областния град. Други два противопожарни автомобила са били изпратени за още един пожар в тераса на апартамент на ул. “Родосто” в Хасково. Инцидентът е предизвикан от изхвърляне на пепел в пластмасова кофа. В пламъците са изгорели 3 скари, фритюрник, дървена врата, маркуч и тостер.

През почивните дни са станали още три пожара в къщи в областта. 100 бали фураж са изгорели в двор на къща на ул. “Надежда” в Харманли. Пожар в комин е унищожил обзавеждане и покрив на къща на ул. “А. Кипров” в Свиленград. В граничния град е станал още един пожар в двор на друга къща на ул. “Крайречна”.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    На
    наблюдател
    0 0
    21:08, 19 дек 2016
    Все повече ще зачестят случаите с газови уредби като най честата причина за пожара е газовата бутилка. В момента има доста автомобили на които газовите бутилки са произведени преди 30-40 години и сменили поне 5 автомобила. Отделно газаджийските майстори ни пробутват стари бутилки и като се има в предвид фиктивния преглед в пунктовете за ГТП. ..
Последни новини