От х:

Днес в x:

Търсят директор, шофьор и обслужващ персонал за 800 лева заплата

Свободни работни места за изпълнителен директор, обслужващ персонал и петима шофьори на тежкотоварни автомобили и автобус обявиха от Бюрото по труда в Хасково. И за трите вида позиции е обявена работна заплата от 800 лева на безсрочен договор, става ясно от сводката на Агенцията по заетостта.

Обявените свободни длъжности към днешна дата са общо 69. Най-много работници – 15 човека се търсят за оператори на подвижни машини. Заплата за позицията не е обявена.

Сред останалите свободни места преобладават тези за готвачи, ковачи, продавачи и секретари.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ма
    Мале
    45 0
    15:13, 4 дек 2016
    И кой идиот ще се хване на това, че има шанс да си подаде дори документи за директорски пост. Човекът вече е нагласен, мястото се обявява проформа. Също като онова свободното място за психолог. С което една госпожа за плаща дълговете за собственото назначение. Затова е такива "специалисти" дето не са работили си избира. Пък и директор за 800 лв. Шофьор за 800 лв. Това съвсем на будали го правите народа. Е няма такава държава и такива несериозни работни места!
    • Sc
      Scarface
      0 0
      20:13, 4 дек 2016
      Да-а-а. Дълговете трябва да се връщат.Когато времето дойде за това обикновенно е неприятно защото човек губи.Но тук имам чувството че не е така.Я изплюйте камъчето и кажете коя е тази личност.Имам предвид новопостъпилата.Другата я знаем.Не вярвам да ви е страх.
  • 2
    Да
    да знаете
    49 -2
    15:41, 4 дек 2016
    От опит мога да ви кажа, че в това т.н. бюро по труда служителите са изключително нелюбезни, нацупени, и не дават необходимата информация на хората за работните места. Не знам дали защото ги крият за наглените хора или защото не им се работи. Колкото и пъти да се регистрирате - полза няма. Все нещо не ви достига да ви кажат къде е конкретно работно място. А това са уж специалистите, които трябва да свързват работодателите и хората търсещи работа и дори да им помагат. Думи нямам за нашата действителност! Болно общество!
  • 3
    Ра
    работодател
    3 -18
    08:25, 5 дек 2016
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 4
    Ам
    Ами може
    7 0
    20:41, 5 дек 2016
    Ами г-н работодател, с вас може да са любезни защото сте работодател. Все пак някакъв фатор сте. Пък обикновените хора, при това безработни - с тях защо да са любезни. Нали те са в нужда - като търсят работа ще търпят всякакво отношение. Нали така смятате и вие като работодател. Или ще работите почти за без пари или изобщо няма да имате доход. ДОБЪР избор в нашия град. А.
Последни новини