От х:

Днес в x:

Покривът на стадион „Хасково“ протече, правят спешен ремонт

Изображение 1 от 4

    Покривът на стадион „Хасково“ протече, заради което се наложи спешен ремонт на покрива на сградата. Дейности се извършат по хидроизолацията, тъй като има течове в помещението, където тренират боксьорите на клуб „Хасково“. Отдолу са съблекалните, но те не са засегнати.

    Ремонтните дейности се извършват от „Екопрогрес“. Днес служители на общинското предприятие бяха преустановили работа, заради лошите климатични условия. Очаква се те да продължат в следващите дни при по-хубаво време.

    Предстои да бъде подновен теренът на стадиона, но се чакат пари от Министерството на спорта.

    От подобен ремонт се нуждае и залата на борците на стадион „Младост“. Въпросът за това беше повдигнат на последната сесия на Общински съвет от местния парламентарист и треньор по борба Петю Кирев. Там тренират спортистите на спортен клуб „Ангел войвода“, но при валеж от покрива тече вода. Неведнъж от ръководството са слагали кофи и легени, за да спасят тепихите. „Един тепих е 12 000 лева. Ние имаме два, които са на 60 г. Ако ги загубим и тях, това значи догодина да не водим подготовка“, зави на сесията Петю Кирев. Той припомни, че местните парламентаристи са гласували 1 млн. лева резерв и поиска ако е възможно да се използват част от парите за ремонт. Питането ще получи отговор на следващата сесия.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини