От х:

Днес в x:

Румънка скри от бг митничарите 448 парфюма за подарък

Изображение 1 от 2

    Румънка пробва лаишки да финтира властите на граничния пункт Капитан Андреево, които я заловиха контрабанда от парфюми и тоалетни води.

    Ароматите са открити след като колата, в която пътувала жената от южната ни съседка влязла от Турско в българско. На въпроса дали имат стоки за деклариране нито тя, нито шофьорът на колата признали за товара си.

    При проверката обаче се оказало, че румънският автомобил е като подвижна парфюмерийница. Зад предните и в пространството зад задни седалки са открити 448 флакона парфюми и тоалетни води. Откритите аромати са с логото на ,2 световноизвестни марки. Установено е, че ароматите са собственост на жената, която се оправдала, че до един парфюмите били предназначени за подаръци на нейни близки.

    От жената са иззети 2100 лева за обезпечаване на евентуални вземания по съставения акт.

    Още едно голямо количество контрабандни парфюми задържаха митническите служители на МП Капитан Андреево при щателна проверка на два туристически автобуса, влизащи в страната от Турция.
    Прибрани са 818 парфюма и тоалетни води, имитации на световноизвестни марки. Ароматите били укрити в отделението за инструменти и на мястото за багаж на водача. На двамата шофьори, турски граждани, са съставени актове по Закона за митниците за опит да бъдат пренесени стоки през държавната граница без знанието и разрешението на митническите органи.

    Красимира Славова
     

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      66
      66666
      6 0
      12:08, 10 ное 2016
      "парфюмерийница" и такава дума в българския език нямаше!!!!!!! Е ама това е абсурд !!!!!
    • 2
      76
      76 процента
      6 0
      12:08, 10 ное 2016
      оставка оставка оставка
      Ангел Цанков МВР-шеф в Хасково искаме оставката ти.

      Подай оставка преди Бойко да те накара.

      Какво работи ти за Хасково я кажи.Само спите и работите за мафията.

    Още новини

    Последни новини