От х:

Днес в x:

15 златни медала донесе седмицата от „Рона“ от Тимишоара

    Сериозно участие и достойно представяне отбелязаха танцьорите от Спортен клуб “Рона“-Хасково на European Grand Pri Dance Championship в Тимишоара, Румъния.

    7-те танцьори, на които ръководителят и хореограф на танцовата трупа Милена Налбантова повери участието в северната ни съседка, се

    завърнаха с набор от 15 първи места, 9 втори, 2 трети, по едно 4, 5 и 6 място и едно 12 място.

    Радослав Божилов, Рая Жекманова, Моника Иванова, Нели Бакърджиева, Никол Стоименова, Виктория Иванова и Анета Манолова бяха част от танцьорите, които се представиха на ниво в силното танцово състезание.

    Най- силно участие и с най- високи постижения се отличи Анета Манолова. Тя спечели шест медала от шест солови изпълнения.

    Приятна изненада бяха наградите и на Моника Иванова, която се класира на 1 място в стил етно и 3 място в стил танцово шоу със своите солови изпълнения, като се има предвид, че това участие бе първото международно и по- сериозно след Вълшебен свят в Хасково, разказа нейната преподавателка Милена Налбантова.

    За първи път на международно състезание в чужбина бе и Нели Бакърджиева, която има в своя актив едно второ и едно трето място

    Рая Жекманова се представи на ниво в най- тежките категории, където извоюва едно първо, 2 втори и едно 6 място

    Състезанието в Тимишоара се проведе под шапката и в спортния календар на WADF Световната артистична танцова федерация, на която СК "РОНА" е официален член.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини