От х:

Днес в x:

Строител обърна Ауди по таван в Конуш

Изображение 1 от 4

    59-годишният Ахмед Абдулах се обърна с лек автомобил Ауди А4 на входа на хасковското село Конуш. Инцидентът стана около 16 часа днес.

    Мъжът пътувал от родния си град Търговище към Рудозем, където работел като строител. По първоначална информация шофьорът навлязъл в селото с несъобразена скорост. В резултат на това изпуснал управлението на автомобила и преобърнал по таван колата вляво от пътя. За щастие Ахмед останал невредим. Тестът с дрегер не показа употреба на алкохол.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Бо
      Боко
      9 -8
      18:20, 3 окт 2016
      Хасково.нет лижат орехите на Антон Иванов и кмета. Съвсем изчезна информацията за "блестящото" представяне на герберасите в селските избори! Или са отишли на гости в Симитли...
    • 2
      Него вече го няма!Амииииииииииин!
    • 3
      Чу
      Чудеса
      3 -1
      20:34, 3 окт 2016
      Да се чудиш, как е успял точно там да ѝ навири колелата на тази колица, като напасана магарица. За това гений се иска агааа!
    • 4
      ..
      ..българче да се наричам..
      1 0
      08:01, 5 окт 2016
      последствията ми пишете...не ми пишете "че за късмет се бил отървал без драскотини.." Поредния неграмотен джигит (най-вероятно) ще се отърве с минимално актче.. А следващият път като го видим по снимки дано не е събрал с колата си още два три автомобила или пешеходеца.. Бъдете живи и здрави!!!
    Последни новини