От х:

Днес в x:

Петгодишен талант обра овациите на Хасково със стихотворение за Левски

    Най-малкият участник в изявата „Хасково има талант“ - 5-годишната Теодора Евтимова, обра овациите на площад „Свобода“ със стихотворението „Левски“. Тя участва и в категорията за песни с изпълнението на „Къде спят на животните децата“. Като възпитаник на Музикалната формация „Орфейче“ Теди представи достойно дългогодишните традиции и школовка там.

    Песенните участия откри пък звездата от четвъртото издание на Европейския фестивал за детска песен „Златни искри” 2016 във Варна7-годишната Рая Желева от училище „Иван Рилски”.

    Освен в тази категория, талантливите деца на Хасково се изявиха в още две: за музикални инструменти и в демонстрационната.

    Танци, песни, различни умения бяха аплодирани от щедрата публика на площада.

    Водещ на проявата, която е част от Празничната програма в дните на Хасково, беше един малко по-пораснал талант-доскорошният участник в Театралната школа към Младежкия център Никола Лилов, който вече е студент в София.

    При изявите на изпълнителите нямаше възрастови групи, тъй като проявата не е със състезателен характер, а има за цел да даде път пред широката публика на талантливите деца в нашия град, обясниха организаторите от Младежкия център.

    Като съпътстваща инициатива около сцената на площада бяха подредени и две изложби - едната на Школата по изобразително изкуство към Младежкия център с ръководител Камелия Кехайова, другата на Фотографската, ръководена от Славян Костов.

    Сред зрителите на изложбата беше и шефът на Местната дирекция на Инспекция по труда Петър Андреев, който изгледа и номерата на талантливите участници на сцената заедно със своя внук Камен.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      ..
      ....
      3 -7
      12:33, 7 сеп 2016
      Знам че коментарът ми не е уместен тук, но искам д... Виж коментара
    • 2
      34
      34
      3 -3
      12:45, 7 сеп 2016
      Наистина , панаира е много слаб тази година!
    • 3
      Те
      терлик
      8 0
      13:26, 7 сеп 2016
      И сега по темата: Браво на малката Теди!
    Последни новини