От х:

Днес в x:

Таланти от Хасково в топ 20 на Перления бал в Пловдив

    Петима участници в конкурсите за красота „Малък мистър България“ и „Малка мис България“ бяха избрани в топ 20 на Перлен бал за таланти, провел се в Пловдив снощи.

    За пета поредна година над 200 таланти в сферата на изкуствата от 4 до 19-годишна възраст се изявиха на сцената на Военния клуб в Града под тепетата. Децата и младежите имаха възможност да покажат своите танцувални, вокални, театрални умения. От Хасковска област участваха петима представители с изявени дарби и постигнати резултати в конкурси – Васил Иванов 6 г. , Александра Толумова – 6 г., Кристин Стефанова – 12 г., Паула Стефанова – 17 г. и Мария Костадинова – 14 г., модел на агенция „Интерсаунд“. Повечето от хасковските деца са носители на корони в конкурсите за красота в страната през 2016 и 2017 г. И петимата участници попаднаха сред първите 20. Те се изявиха с танци и песента „Женско сърце“.

    Избраните 20 деца и младежи получиха грамоти и статуетки на официална церемония снощи. Всички деца от Хасковска област се изявиха на високо ниво и е голям успех влизането им в „топ 20“ сред 200 участници, каза регионалният мениджър на конкурсите за красота за региона Адриана Добрева.

    Официални гости на събитието бяха поп певицата Росица Кирилова, световноизвестният хореограф Хосе Де Ла Круз, представители на община Пловдив, които са организатор на събитието, както и други представители на институции и организации.

    Петте хасковски деца ще участват в Международен фестивал в Банско през февруари следващата година.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини