От х:

Днес в x:

Техническа неизправност причини пожар в "Ауди"

Техническа неизправност е станала причина за пожар в лек автомобил „Ауди Q5” на автомагистрала „Марица“ край Димитровград. От Областната противопожарна служба информират, че инцидентът е възникнал около 19 часа снощи. 

През последното денонощие огнеборците от Димитровград са участвали в гасенето на пожари в сухи треви, станали в землищата на селата Радиево, Сталево и Брод. Местните пожарникари са участвали и в акция по потушаване на голям пожар, възникнал в широколистна гора край  Йерусалимово.

Червен индекс за опасност от пожари е обявен за Хасковска област днес. Предупреждението на Националния институт по метеорология и хидрология важи за общо 16 области в страната.

При екстремалния индекс са възможни бързо разпространяващи се, много силни пожари с въвличане на дървесните корони. В такива случаи огънят е труден за овладяване, а действията по погасяване са ограничени само по фланговете на пожара. Важно е хората да бъдат изключително внимателни при боравене с огън на открито. За хасковско е обявен и код Жълто за високи температури. Метеоролозите очакват живака да се покачи до 34-37 градуса.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини