От х:

Днес в x:

Доброто продължава: #жороспаси подкрепя малката Иванина и нейното семейство

Двегодишната Иванина бе оперирана вчера в Истанбулска клиника. Операцията бе с цел премахване на клапа, заради хидроцефалията. Същинската операция за отстраняване на туморното образувание в мозъка на детето предстои. Именно тази животоспасяваща операция ще бъде поета на 100% от Фонда за лечение на деца в чужбина. Предоперативните грижи и следоперативното възстановяване обаче също струват много пари. Част от тях кампанията #жороспаси вече осигури. Както вече знаете, 30 хиляди лева бяха прехвърлени на сметката на бащата на Иванина, преди заминаването на семейството за Истанбул. Тези пари дарихте ВИЕ за лечението на Жоро Христов. В последствие съпругата му прехвърли, събраните средства, за да бъде спасена малката Иванина.

Сега освен тези пари, на Иванина са й нужни още средства, за да може да се излекува и да се завърне здрава в България. Затова близки и приятели на семейството организират Благотворителен концерт в Минерални бани. Той ще се проведе на 16 юли от 20,30 часа на сцената в центъра на курортното селище.

#жороспаси призовава всички, които могат да помогнат, да се включат в кампанията за набиране на средства за малката Иванина. 

Банковите преводи се извършват по сметка на името на бащата на момиченцето Иван Демирев Иванов.
Банка: ЦКБ
IBAN: BG14CECB979040C1845200
BIC: CECBBGSF

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    66
    66666
    8 -7
    13:00, 7 юли 2016
    А няма ли да помогнете на ивайло панев майстора на малки къщички за който вие писахте че има нужда от операция на очите
  • 2
    #жороспаси
    21 0
    13:47, 7 юли 2016
    Уважаеми 66666, Ивайло Панев е част от кампанията #спасижоро и ние сме в постоянна връзка с него. Майсторът на къщички помогна много в благотворителния търг #спасижоро. В момента Ивайло работи и не се нуждае от средства. Нещо повече: през септември той заминава за Русия, където ще бъде опериран и подложен на лечение. Лекарите в Русия дават оптимистични прогнози за възстановяване на зрението му.
  • 3
    Се
    севи
    17 0
    14:55, 7 юли 2016
    Добри хора помагайте всеки лев е от значение за здравето на малката иванина !всяко добро един ден се връща !
  • 4
    Ба
    барса
    18 0
    18:11, 7 юли 2016
    Дано се оправи малката душичка!

    Светла му памет на Жоро. Този постинг е една сълза за него. Дано е в един по-добър и справедлив свят!
Последни новини