От х:

Днес в x:

Борис се възстановява и дарява за Ивка

    40-годишният Борис Борисов, за когото #жороспаси дари 13 000 лв. за операция, премина през интервенцията и се възстановява. Преведената сума на името на младия мъж,бе част от парите, които бяха дарени в кампанията #спасижоро.

    Борис Борисов страда от асептична идиопатична остеонекроза на двете тазобедрени стави, заради което се нуждаеше от ендопротезиране със скъпоструващи керамични протези. Те струваха 13 хиляди лева, а парите за тази операция бяха преведени на Борис на 24 юни 2016г.

    #жороспаси още веднъж изказва огромната си благодарност към всички вас, дарители! Към вас е и благодарността и от семейството на Борис, изразена в публикуваните в социалната мрежа думи от съпругата му Мария Борисова: „ Скъпи приятели! С радост в сърцето искам да изкажа своето голямо Благодаря, на всички, които помогнаха на Борис в този толкова труден момент. Операцията беше успешна. Сега той трябва да се възстановява в продължение на два месеца, след което ще последва рехабилитация до пълното възстановяване. Благодарение на вас, закупихме някои приспособления, които улесняват ежедневието на Борис по време на възстановителния период. Отново благодарение на всички вас, успяваме да закупуваме скъпо струващите лекарства за след оперативното лечение. Също така 200лв от вашите пари дарихме на малката Ивка, която също се нуждае от след оперативно лечение. Благодаря ви хора! Нека всички бъдем добри и да си помагаме, защото това ни прави хора!”

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини