От х:

Днес в x:

Гранд при за блестящото представяне на „Рона“ у дома

Изображение 1 от 2

    Спортен клуб „Рона“ се представи блестящо в 10-тото юбилейно издание на международния танцов конкурс „Вълшебен свят“. Под бурните аплодисменти на десетките зрители хореографът и ръководител на състава Милена Налбантова получи Гранд при за цялостно представяне на церемонията по награждаването снощи.

    Танцът им "Холокост", който преди месец вдигна на крака публиката в Румъния и сега за първи път се игра на българска сцена по време на Гала концерта, отново заслужи овации.

    Една от големите награди на тридневната танцова надпревара-Купата на кмета на Хасково отива в Пловдив и ще краси витрината на Музикалния театър. Според изискването на главния организатор на Фестивала и негов директор Милена Налбантова Купата на кмета се дава на състав, който не е от града домакин.

    Налбантова пък получи от заместник-кмета Евгени Консулов статуетка за приноса й в танцовото изкуство.

    Сред тридневната феерия на красота, движение и изящество в Хасково, двигателят на„Вълшебен свят“ Милена Налбантова поздрави във Фейсбук всички участници от 12 държави, мултинационалното жури и доброволците, които станаха съпричастни за осъществяването на музикалната кауза: "Вече съм си у дома... утихнало е.. а в мен бушува! Чувството е неописуемо! Трудно ми е да повярвам... Благодаря на всички за отдадеността, за доверието! Уважаеми колеги, радвам се, че споделих заедно с Вас този момент на щастие! Благодаря на 13 -членното жури от Куба, Корея, Румъния, Унгария, България! Благодаря на екипа на Община Хасково, които повярваха в мен! Благодаря на целия екип- на всички родители, които неотлъчно помагаха, на всички доброволци.Браво на всички танцьори! Благодаря на своя обичан съпруг Росен Божилов за вдъхновението и за подаденото рамо! Обичам Ви и се гордея с Вас!"

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Случаен виц

    Последни новини