От х:

Днес в x:

Милка драснала клечката заради любов и 10 000 лв.

38-годишната Милка от Хасково, която тази сутрин бе задържана в ареста за умишлен палеж, драснала клечката заради любов и пари. Тя била приятелка на подпаления таксиметров шофьор Милен и често ходела в къщата му на ул. "Св. св. Кирил и Методий".

От полицията съобщиха, че жената е запалила фотьойла в хола, защото Милен й дължал пари. Милка е теглила кредит от 10 000 лева, парите дала за изплащането на таксиметровата кола на Милен.

Миналата нощ между двамата имало пререкание заради парите. Милка работи като готвачка в ресторанта на тенискортовете и колегите й там я описват като доста неуравновесена. Често вдигала скандали и се карала с останалите от персонала.

След скарването с приятеля си дамата изпила обилно количество алкохол, върнала се в къщата и драснала клечката на креслото. После се обадила по телефона на диспечерката във фирмата, в която работи Милен и казала, че е запалила дома му.

Пред къщата мигом се изсипали няколко таксита, а колегите на Милен се втурнали да гасят. Когато отворили вратата, пламъците лумнали още по-силно заради притока на кислород. Таксиджиите обаче успели да се справят сами с огъня.

На 38-годишната Милка вече й е повдигнато обвинение в умишлен палеж и кражба. Последното е заради задигнатия приемник за цифрова телевизия, който пийналата жена кой знае защо изнесла от дома на любовника си. Назначена й е и психиатрична експертиза.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини