От х:

Днес в x:

Четат присъда срещу Куйович след часове

За 9 часа сутринта в четвъртък бяха насрочени пледоариите на прокуратурата и защитата по делото Куйович. Решението на съда бе взето малко след 22 часа тази вечер след продължило цял ден съдебно заседание. Процесът се гледа при закрити врати и информацията за хода му се получаваше единствено от епизодичните изявления на адвокати и прокурори.

На процеса днес показания дадоха експерти, които трябваше да уточнят дали от sim-картите, ползвани от Будимир Куйович са водени разговори с д-р Писков и останалите обвинени в незаконен трафик на хероин. За организатор на групата се сочи скандалният черногорец Куйович.



Според адвокат Марин Марковски, защитник на Куйович, доказателствата на обвинението няма да издържат пред съда.



Днес следобед обяснения пред магистратите направиха четиримата подсъдими – д-р Николай Писков, бизнесменът Стойко Дойчев, бившия митничар Михаил Янков и накрая – Будимир Куйович. По информация на адвоката му Марин Марковски, Куйович не се е признал за виновен и е отхвърлил всички повдигнати му обвинения.

След пледоариите на прокурорите – Петър Мидов и Дичо Атанасов, както и на адвокатите на четиримата подсъдими, следва произнасянето на присъдата.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини