От х:

Днес в x:

Хапливата шофьорка от бул. “България“ -с 1,77 промила алкохол и без книжка

Агресивната шофьорка, която рита и хапа пожарникари и полицаи онзи ден на бул.„България“, дошли да й помогнат след като катастрофира, е седяла зад волана с 1, 77 промила алкохол. Тя няма и свидетелство за управление на моторно превозно средство, стана ясно от публикуваните данни в днешния полицейски бюлетин.

Младото момиче, което е на 18 години, излезе от пътя малко след хотел „Родопи“в ранния следобед на 7-ми май, оръфа крайпътно дърво, разчупи металните заграждения на паркинга над реката и като по чудо паркира на плаца без сериозни наранявания. Заради агресивното й поведения, при което пияната до козирката водачка дори посегна на униформените, тя беше отведена с белезници и задържана за 24 часа. 

По празничните дни обаче, не само младата шофьорка търка пейките на ареста пияна.

Навръх Гергьовден в Димитровград е образувано незабавно производство срещу 46-годишен жител на с.Горски извор, който седнал зад волана също след употреба на алкохол, дрегерът му отчел 1.45 промила. В РУ Хасково пък същия ден е образувано бързо производство срещу 39-годишен хасковлия който е хванат да кара с 1,75 промила алкохол в кръвта.

Серията от каращи пияни водачи продължава и на 7 май.

В Димитровград e образувано незабавно производство срещу 30-годишен жител на с.Радиево за управление на МПС след употреба на алкохол – 1,49 промила. 67-годишен жител на с.Тънково също е хванат в Хасково да шофира с 2,20 промила алкохол.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини