От х:

Днес в x:

Повредена патрулка обязди паяка

Дала фира патрулка на хасковската полиция днес яхна паяка на път вероятно за сервиза, където да я вкарат отново в пътя. Синьо-бялата Астра се появи върху специализираната машина за репатриране на автомобили от задния двор на хасковското РПУ и заедно с него се вля в активния трафик на бул. България. Крайната й точка може и да е тиловата база на полицията край старото Пловдивско шосе. Там се карат автомобилите подлежащи на бракуване. Като се изключат гумите, хайванчето не изглеждаше толкова зян, като макар и не ново, правеше впечатление на добре поддържано.

Практиката паяка да транспортира повредените патрулки на хасковската полиция не е от вчера. Вариантът се използва първо защото услугата е от братска структура, общинска полиция която охранява дейността на Тролейбусен транспорт, където се числят паяците. Пък и така се пестят пари на данъкоплатците.

Дали заради служебната ангажираност на паяка или заради хасковлии по принцип, но днес паркирането в града бе под всякаква критика. Масово се спираше на завои и кръстовища, като за отбелязване е, че нарушителите даже не си даваха зор да включват на аварийки. Явно имаха усещането за пълна безнаказаност.

Г.Христов

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини