От х:

Днес в x:

Изследователят на свръхфеномените Христо Нанев гостува в Хасково

Изследователят на българските свръхфеномени Христо Нанев ще гостува в Хасково в зала “Знание” на 14 април. Повече от 25 години писателят се фокусира върху най-ярките ясновидци. За Слава Севрюкова има издадени 6 книги. Баба Ванга признава, че Слава е по-велика от нея.

“Самата Слава Севрюкова казва, че съдбата ни е предначертана. Спорил съм с нея в личен разговор. Противих се и казвах, че ние не сме роботи”, споделя писателят. Тя отговаряла: ”Не сме, но което ви е драснато, ще се сбъдне. Можете да промените живота си, но това, през което трябва да минете, ще минете, ако в този живот го отклоните, в следващ ще дойде", казвала ясновидката.

Нанев е сценарист и режисьор и на документален филм за Севрюкова.

“Тя казваше, че много й е дадено, но и много й е взето. Страдаше от това, че няма деца”, споделя още писателят.

Изследвал е още пророка на народа Дядо Влайчо, както и ясновидеца на цар Борис III - Любомир Лулчев. Христо Нанев изследва и феноменалните способности на човека – ролята на аурата за здравословното състояние, енергийни атаки, разпечатване на информация по фотография, по човешка ръка, по лице и др. Интересува се от хиромантия, френология, енергоинформационен обмен и скритите програми в човека - минало, настояще, бъдеще. С регресии възстановява спомени от предходен живот за преодоляване на трудно решими проблеми. С прогресии разпечатва програмата на бъдещето. Книгите “Прераждане и еволюция” – първа и втора, са номинирани за златна статуетка на асоциация “ФЕНОМЕНИ” – 2003 г.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини