От х:

Днес в x:

14-годишен от Узунджово блъсна Фолксваген в ограда и избяга

14-годишно момче от хасковското село Узунджово е подкарало вчера Фолксваген и се e блъснало в оградата на стопанския двор в селото, съобщават от полицията. Неправоспособният младеж подкарал колата към жп гарата, но излязъл вляво от пътя и се блъснал, след което избягал от местопроизшествието. Впоследствие е бил издирен от полицията и откаран в хасковската болница заради болки в коляното. След прегледа там е бил освободен за домашно лечение.

За още няколко катастрофи през уикенда съобщават от МВР Хасково, като причината за повечето от тях е несъобразената скорост. 36-годишен мъж от Хасково се е обърнал в канавката по пътя за Въгларово около 19.30 часа снощи. Той е изгубил контрол над автомобила на ляв завой. От удара е с контузия на врата, след преглед в болницата е бил освободен за домашно лечение. В катастрофата е пострадала и 61-годишна пътничка в колата, която е с контузия на кръста.

50-годишен водач също е бил ранен в катастрофа с лекия си автомобил Мерцедес вчера. Мъжът от село Мрамор снощи в 21 часа се е движил между Тополовград и село Хлябово с несъобразена скорост. Напуснал е платното и се е ударил в крайпътно дърво. Настанен е в МБАЛ Хасково с оплаквания в областта на врата и гърдите.

Без опасност за живота са мъж и жена от Свиленград след друг инцидент. Катастрофата е станала на 4-ти в 01,30 часа на главния път Е-80. Неизвестен засега водач на лек автомобил Форд, собственост на 32-годишен мъж от град Банкя, при изпреварване се е ударил странично в насрещно движещ се лек автомобил Тойота с водач 27-годишна свиленградчанка. От удара водачката е с контузни рани по лицето, а возещият се до нея 36-годишен мъж е с контузия на дясна раменна става. Образувано е досъдебно производство.

С опасност за живота е 44-годишен хасковлия след ПТП, съобщават още от МВР. Мъжът е шофирал лек автомобил Сеат в посока село Тополово със скорост, несъобразена с релефа на пътя. Загубил е контрол, излязъл е извън платното и се е ударил в крайпътен скат. Водачът е с фрактура на 4-ти прешлен в УМБАЛ ”Св.Георги”- Пловдив.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини