От х:

Днес в x:

Виенско колело за шефове в ДАИ, последният началник дама

За първи път в историята си ДАИ Хасково е с жена началник, разбра Haskovo.net. От 18-ми март местното звено на Държавната автомобилна инспекция се оглавява от главен инспектор Виолета Стоянова. Тя е в системата от 17 години. За момента изпълнява временно длъжността. Назначението й е трето поред за по-малко от два месеца- от 29 януари до 18-ти март.

Тя сменя на поста на вр.и.д Антон Ставрев, който пък седна в началническия кабинет на мястото на Петър Георгиев, който пък в самия края на януари оглави за малко инспекцията на мястото на Митко Ламбов. Ламбов беше назначен на началническата длъжност в ДАИ Хасково след конкурс в края на юли миналата година. На мястото на споменатия по-горе Петър Георгиев. В самия край на шестмесечният му изпитателен период обаче Ламбов беше сменен на свой ред.

И докато рокадите в хасковското звено на ДАИ са като виенско колело, инспекторите започнаха проверки на училищните автобуси. Те са част от националната кампания на ДАИ и се правят през пролетта и началото на учебната година.

Инспекциите се правят по график, стикован с общините. Първите проверки са в Любимец, Свиленград и Харманли. Датата, определена за Хасково, е 16-ти април.

Инспекторите ще опишат техническото състояние на 40 автобуса за ученици. Ще се проверява и документацията на водачите на школските превозни средства.

М. Манолова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Wi
    wioleto o o o
    24 -6
    17:00, 7 апр 2015
    Три - четири служители в ДАИ са работещите. В.Стоянова е една от тях !

Още новини

Последни новини