От х:

Днес в x:

БМВ предизвика верижна катастрофа на пешеходна пътека

БМВ се наниза във фолксваген отпред

Засилено БМВ предизвика катастрофа на силно натоварения с коли и пешеходци участък от булевард „България“ в района на общината. Мощният баварец идвал откъм полицията, но явно тежкия трафик и допълнително затапващите движението две пешеходни пътеки го изнервили и той дал газ малко повече от необходимото. Пред него обаче сребрист фолксваген и старичък опел пъплели предпазливо, предвид щуращите се отляво-надясно и обратно пешеходци. В резултат БМВ-то удря отзад фолксвагена, точно на зебрата до баничарницата. „Народната кола“ пък литва напред и улучва отзад опела. Немският автомобилен керван замръзна насред улицата и замалко блокира движението по булеварда. После се устрои до десния бордюр за обяснения и в чакане на полицията.

Щетите са тенекеджийски. Най-пострадало е младото момче от БМВ-то, което е със счупен фар, десен калник и леко огънат преден капак. Леко, леко ама струват повече от цялата кола отпред, пошегува се с нотка на съчувствие спрял за минутка сеирджия. Въобще не и беше до сеир на дамата, която бе с фолксвагена. Въпреки че бе потърпевша и категорично невиновна, тя не показа желание да комуникира със света около себе си.

Най-предно стоящия опел, бе засегнат почти незабележимо и водачът му, работар на средна възраст, май чакаше повече от шофьорска колегиалност. Пристигналата светкавично полиция бързо създаде организация по установяването на отговорните за инцидента и освободи пътя за движение.

Г.Христов

Баварецът пострада най-сериозно
Опелът не толкова, колкото нервите на водачката си
Водачката не бе настроена приятелски
Артистичния шофьор на БМВ-то/с шалчето/ се обяснява с ударения опел най-отпред
Керванът в очакване на полицията
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ав
    Авганистан
    109 -5
    14:57, 16 фев 2015
    Tоя идиот с брадата да плати на всичките, щото все още не сме станали Талибания. Въпреки че направо там отиваме!
Последни новини