От х:

Днес в x:

13-годишната Айше топи брат си за изнасилване

Малолетна обвини брат си в изнасилване

13 годишна девойка, временно живееща в свиленградското село Левка, обвини доведения си брат, че я е изнасилил. Това станало седмици след евентуалния полов акт. Момичето решило да подаде сигнала след лют скандал с батко си, разиграл се в последните дни на старата година. Според оплакването брат й я набил, а после я затворил в една от стаите, където злоупотребил сексуално. Случаят е стигнал до окръжна прокуратура и Отдел закрила на детето, които проверяват сигнала.

Към момента обаче няма данни за насилие. Преглед при съдебния лекар е показал само, че девойката е осъществила полов акт, но дали с брат си, не е ясно. При всички положения дефлорацията й е отдавна. За органите на реда случаят е приключил.

Случаят вече е одуман в самото село Левка, но никой там не приема особено сериозно сигнала, показа репортерска проверка. Айшето била добре позната на жителите там, които обаче веднага поясняват, че не са сигурни дали това е името й. Просто така й викали. Във фамилията имали няколко доведени братя и сестри, вследствие на сливането на различни ромски семейства. Това, което се получило, било сравнително отскоро в селото, но даже не било адресно регистрирано там. Членовете на ромската общност деляли времето си между Левка и съседната Райкова могила, но никой не знаел с какво точно се занимават. Между тях обаче често избухвали скандали и селяните предполагат, че момичето е решило да си отмъсти за някой такъв, като натопи брат си.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    По
    Порчо
    12 -1
    15:06, 10 яну 2015
    Тази е 13 годишна и няма две-три чаавета ли? То направо стара мома бе, бате!
  • 2
    **
    *****
    11 -2
    16:51, 10 яну 2015
    Ами вари ги,печи ги ,само едно си знаят - цялата им култура се върти около... шнура.Едното цигане крещи, че е изнасилено няколко години след това, другото цигане на Богоявление с инструмента си прави шоу...
  • 3
    Бя
    БЯЛ НЕГЪР
    9 -2
    17:36, 10 яну 2015
    Сапун
Последни новини