От х:

Днес в x:

Обвинен в изнасилване поиска свобода преди Коледа, съдът отказа

Ахмед ще посрещне Коледа и Нова година зад решетките

Обвиненият в изнасилване 28-годишен Ахмед Ахмед от стамболовското село Воденци поиска да излезе от ареста в навечерието на празниците, но окръжните магистрати му отказаха. Адвокатът му настоя делото за определяне на мярката му за неотклонение да се гледа при закрити врати и съдът уважи искането му.

Миналия понеделник Ахмед и приятелят му Ерол са изнасилили 25-годишната Айсел в село Силен, Стамболовска община, гласи обвинителният акт срещу двамата. Изнасилването е било придружено със заплахи, става ясно от материалите по делото. 28-годишният Ахмед забивал брадва до главата на жертвата си, за да я накара да се подчини.

Защитата на Ахмед бе призовала двама свидетели – кметът на село Зимовина, където живее потърпевшата Айсел, както и бащата на подсъмия. Двамата разказаха в коридора пред репортери това, което щяха да кажат в залата. Според селския управник Салиб Сюлейман, младата жена била известна в селото с лекото си поведение, пред къщата им редовно спирали непознати автомобили, а цели върволици мъже влизали у тях. За кмета няма съмнение, че както тя, така и двете й сестри се занимават с проституция.

Бащата Нуртин пък чисторъдечно разказа, че синът му често я търсел и ползвал срещу заплащане. Миналия вторник обаче нямал 15 лева, колкото му искала тя, и затова Айсел се оплакала, че е изнасилена. Семейството на подсъдимия се занимава в животновъдство във Воденци, гледа крави. Другият участник – Ерол, пък им бил нещо като аргатин. Той не обжалваше мярката си за неотклонение. Вероятно поради липса на пари за адвокат, защото за разлика от първоинстанционния съд, където на обвиняемите се назначава служебен защитник, при обжалването трябва да си платиш. Така Ерол също ще търка наровете в килията заедно Ахмед за празниците.

При определянето на мярката за неотклонение “задържане под стража” за Ахмед Ахмед съдът взе предвид и факта, че деянието е извършено по време на изпитателен срок по присъда за друго престъпление. Преди време Ахмед извършил кражба в Берлин, но по-късно сключил споразумение със съда в Харманли, който му наложил условна присъда.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    19
    1948
    30 -17
    18:53, 23 дек 2014
    Малко още ще ги потърпим шибаните турци и ц***** и ще става страшно, то бива да си правят каквото искат ама това е вече прекалено. В центъра като се разхождам има повече ******и от колкото бели хора ------- Lebensraum
  • 2
    Sa
    samotniq
    1 -8
    21:52, 23 дек 2014
    s koe shte stava strashno smotlio kade sa balgarit... Виж коментара
    • Бя
      БЯЛ НЕГЪР
      0 0
      09:20, 24 дек 2014
      Да ти го начукам в мръсната уста,глупако...
  • 3
    Gj
    Gjkl
    9 -11
    22:37, 23 дек 2014
    Nai cestniste vıy balgsrıte bre bre
  • 4
    Хи
    хирург
    19 -3
    00:18, 24 дек 2014
    Тук не става въпрос за турци или бьлгари,етс...!!!Спрете да се плюете един на друг,жалко е..Няма значение от каква етност е човекът който би извършил такова престъпление!На такива като този,заслужават да им се отреже "оргънат" до дъно..!!!!
    • Хи
      хирург
      10 -2
      00:28, 24 дек 2014
      Даааа...и после да си го изяде!мммммм
  • 5
    Па
    Патрия
    11 -3
    08:59, 24 дек 2014
    По някога и жените прибягват до непозволени методи за да накажат някой мъж. Този случай не е за развяване по сайтовете, защото има много неизвестни. Колкото до форумните нападения турци-българи, те са особено смешни, когато реално става дума за ц*****.
  • 6
    Ma
    maksss
    4 -3
    21:18, 24 дек 2014
    Az da mu rezna sas bradvata rezaka mu dolen
  • 7
    Пе
    Пенка
    3 -1
    00:26, 25 дек 2014
    за всяка нормална жена би било срамно да и напишат имената в Интернет.
    Ахмед не празнува Коледа,защо да го пущат?
  • 8
    Zr
    zritel
    1 -3
    00:33, 25 дек 2014
    mom4eto si e napravil kefa kvo tolkova :D hem na neq hem na nego malko Hardd ama ... veseli prazniicii
Последни новини