От х:

Днес в x:

Бащата на Григор създаде нов тенис шампион

Величка Колева/вляво/ получава поздравления от съперници и приятели

Бащата и треньор на Григор Димитров, Митко Господинов доказа способностите си да извайва шампиони от своите възпитаници. Неговите уроци по тенис са в основата на шампионската титла от националното университетското първенство, спечелена днес от хасковлийката Величка Колева, признаха от щастливата рода. Митко явно е учил добре, защото наученото помогна на Вили да спечели безапелационно 5-те мача до трофея, без да даде шанс на опонентките за нещо повече от почетен сет. При това успехът дойде въпреки нетипичните за нея твърди кортове, предложени от залата на УНСС. Както е известно хасковската тенис школа залага на играта на клей, от който се състоят 90 % от кортовете на базата в Кенана.

19-годишната студентка е дъщеря на хасковският общински съветник Евгени Колев. Тази година и е първата в избраното поприще на изучаване тънкостите на националната и световна икономика. Тенисът е на второ място. Засега.

Г.Христов

Девойката заслужи безапелационно златния медал
След финалната битка
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Le
    lele male
    6 -7
    20:59, 2 дек 2014
    ahahahahhahahahahhahahahhaha
  • 2
    Ay
    ayy
    1 -4
    12:40, 3 дек 2014
    hahahahahahahaa
  • 3
    Ma
    mari
    5 -2
    14:09, 3 дек 2014
    честито на нашето момиче а не може ли митко господинов да преподава безплатно и безкорисно уроци по тенис на деца аутисти както го правят в софия не толко извесни тренйори не мога да си водя детето в софия но мога да го заведа на нашите тенис кортове децата ни са хиперактивни и физически здрави може да не се научат на тенис но със сигурност ще се забавляват
Последни новини