От х:

Днес в x:

Алкохолна дружка с разбито чене след запой

Юмручно меле завърши с тежко ранен

Двама на преклонна възраст, показаха че никога не е късно да станеш за резил. 56-годишен селянин от Устрем разбил ченето на 60-годишен авер по чашка, след пиянски запой посред бял ден. Двамата почнали в селската кръчма, а после продължили упражнението с чашките в дома на единия. Към 16 часа скоросмъртницата им дошла в повече и както става в такива случаи, сътрапезниците почнали да оправят световното положение, а после и махните на съселяните си. По едно време разговорът взел лична насока и след солидно количество попържни в действие влезли и ударни доказателства. По-малкия от пиячите скочил и започнал да налага с юмруци „баткото“, като толкова се увлякъл, че му счупил челюстта на няколко места. Пострадалият по спешност е откаран в хирургията на хасковската болница, където след операция ще прекара в мълчание поне няколко дни. По случая е образувано досъдебно производство по чл.129, ал.1 от НК. Побойникът е задържан до 24 часа.

Такова няма обаче за снощен пътен инцидент завършил с тежко ранен хасковлия. Той е бил пометен от неизвестна кола на кръстовището между улиците „Георги Кирков“ и „Константин Симитчиев“ в 23.45.
Човекът тъкмо пресичал улицата, когато залетяно возило го „забърсало“ и изхвърлило на тротоара, където бил открит от минувач. 56-годишния хасковлия е откаран в Спешна помощ, където разказал на пристигналите полицаи за инцидента. Мъжът има редица контузии по главата и тялото, съмнения за вътрешни травми и комоцио. Работата по издирване на шофьора и колата продължава.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Жи
    жител
    15 -1
    15:07, 2 дек 2014
    Така става когато пешеходците не отчитат , че е вечер и е тъмно, те са с тъмни дрехи и водача не ги вижда. Пешеходеца мисли , че като вижда фаровете на водача и водача го вижда, което води до такива инциденти. Мили пешеходци уверете се , че шофьорът ви е видял или ако желаете да няма такива случки си слагайте светлоотразителни дрехи.
Последни новини