От х:

Днес в x:

Скорост и отнето предимство оставиха два трупа след себе си

Черната серия от четвъртък продължава-трима загинали за три дни

Самоизбиването в Хасковско продължава с ударни темпове. Два трупа само за денонощие останаха след катастрофи на различни места в региона. Още трима са ранени. БМВ на мъж от Широка поляна отнел предимство на засилен мерцедес на мъж от село Бял Извор на разклона за Николово. Мерцедесът се врязъл в шофьорската врата на „бавареца“ и ранил смъртоносно 52-годишния водач, който впоследствие починал на път за болницата. Шофьорът на „ударника“ пък е със счупен таз.

37-годишен от Жълти бряг си отиде след като изтървал Пасата си на път за с. Стамболово и се забил в крайпътно дърво. Високата скорост изхвърлила фолксвагена на ляв завой. Шофьорът починал на място.

Пак заради скорост, хасковска Мазда „не видяла“ аварирал камион на пътя за село Маслиново. Тирът се бил обозначил с триъгълник, както е по закон, но излизащата от десен завой лека кола не успяла да спре и се забила във возилото. 48-годишния водач не е пострадал, за сметка на возените от него 22-годишен младеж от Хасково и 23-годишна девойка от същия град. Младежите са с фрактура и контузия на крайниците.

63-годишен мотопедист пък успял да се самоконтузи в Димитровград. В 19.45 часа вчера, водачът на двуколесното се правел на състезател, но загубил контрола над мотопеда си и се изтъркалял на пътя. Отървал се е само с охлузни рани по главата и гърдите, без опасност за живота.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ya
    yarrak
    0 0
    20:05, 18 окт 2014
    i posle vse gasterbayterite sa vi vinovni
Последни новини