От х:

Днес в x:

Рок група спечели „Хасково търси талант” с авторска песен

Изпълнението на младите рокаджии взриви публиката

Рок групата „Different Highway” спечели днешния конкурс „Хасково търси талант” във втората възрастова група – над 12 години. Концертът се проведе на откритата сцена на площад „Свобода” и е организиран от Младежкия център за празниците на града, със съдействието на общината.

Младите рокаджии са на възраст 16-18 години и плениха сърцата на публиката и журито с авторската си песен „Кажи ми”.

В тази група на второ място журито посочи Ивана Христова, а на трето – Иван Трайков.

9-годишната Мария Терзиева пък изпълни невероятна „Приспивна песен”, а талантът й бе оценен от журито, което й отреди първото място във възрастовата група до 12 години. Нейна подгласничка стана Донка Латева, а на трето място се класира Михаела Йорданова.

Всички победители получиха грамоти, статуетка и ваучери на различна стойност за Техномаркет.

Конкурсът „Хасково търси талант” се провежда за първи път тази година и определено пожъна успех. В него участваха 27 изпълнители в различни сфери на изкуството – песни, танци, рецитация, някои млади таланти дори изпълниха свои творби. Като цяло атмосферата на площада бе празнична, изпълненията на децата предизвикваха аплодисментите на публиката, която бе изпълнила пейките на площада.

Тодор Кръшков

9-годишната Мария Терзиева бе невероятна на сцената - и като глас, и като артистичност
13-годишната Пламена Стоянова също изпълни невероятно "Учителко, целувам ти ръка", макар журито да не я нареди сред победителите

Журито
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

  • 1
    11
    111
    32 0
    13:17, 7 сеп 2014
    Поздрави и успехи за младите таланти!
  • 2
    От
    Отец Паисий
    21 -1
    13:37, 7 сеп 2014
    Това са съпротивителните сили на България срещу "няма държава", чалга и безидейност!
  • 3
    Ки
    Кирил Димитров
    42 -7
    13:52, 7 сеп 2014
    Беше някакъв ужас... Безотговорността беше пълна. Озвучителят беше един мързел, който не обръщаше внимание на НИЩО. Беше проснал една техника от 1980 и повечето участници не можаха да си пуснат изпълненията, защото трябвало да бъдат на "Audio format" КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ ЗНАЧИ ТОВА ??!!? Как може този човек да се нарече професионалист. Караше се на участниците ядеше сандвичи, пиеше кола, вода. Абе няква закусвалня. НЕ НАПРАВИ НИЩО за да може да тръгнат изпълненията. НЯМА такова нещо като "Audio format" това е общо казано за всички формати като mp3. WAV и тн.
    Журито беше ужасно грубо крещяха ми, убидиха ме !!! "Аз за пръв път виждам, човек, който се занимава със запис на музика и не знае какво е "Audio Format" Песните записани на CD диск - това беше и условието. В последствие ми казаха, че не трябва да е MP3... Върнах се удома си и го направих друг формат. ПАК НЕ ТРЪГНА... Попитах ги най-учтиво как трябва да го направя, а те ми се разкрещяха. В последствие не ме допуснаха до участие и не успях да изпълня песните си !! Ето това е безотговорност и наглост, дами и гспода. Това е нашата държава днес !!!
    Ще отида и ще ги направя всички на нищо, нищожсетва !!!
    • Ni
      nikolai patrev
      7 -1
      18:09, 7 сеп 2014
      nali znaite prikazkaat za tolkoz pari tolkoz i rabota ..
  • 4
    Уч
    Участник
    17 -1
    17:47, 7 сеп 2014
    Наистина, човека занинаващ се с озвучението беше под всякаква критика!!! Много зле!!! Иначе замисъла на събитието е хубав и трябва да се провежда всяка година! Грешката на организаторите беше, че разделиха децата във възрастови групи! Всеки има различен талант и танцорите трябваше да са в една група, певците в друга и тн. но няма достатъчно пари от Техномаркет за награди! :D Така стоят нещата явно!
  • 5
    Са
    сандьо
    10 0
    19:24, 7 сеп 2014
    кириле!това ще е озвучаването когато наемат чалгаджия да "озвучава.
  • 6
    Гл
    Глас
    10 0
    19:26, 7 сеп 2014
    Гледам журито- трима от тях са професионалисти. Но Ралица какво търси там? Найде, нека да връчва наградите- нали е някакъв началник в общината, но какво общо има с оценяване на таланти?
  • 7
    Гл
    Глас
    13 0
    19:30, 7 сеп 2014
    А кой е бил озвучител на събитието? Съчувствам на Кирил, жалко и много неприятно да го разочароват така! Поздравления за първото място на рок групата!
  • 8
    Ka
    kasabalija
    3 -3
    20:53, 7 сеп 2014
    pak i otnovo Haskovo dokaza,4e nijama profesidnalisti , raboteshti v kulturata.Stom u4itelkite znaijat vsi4ko e taka. No pak znaijat da se nagagdat na kmeta.)
    Izbori idat i 4 gadini sigurni zaplati,Gorko ti Haskovo
  • 9
    Ва
    Ванката
    4 0
    21:14, 7 сеп 2014
    Браво,супер сте(скоро бива да ги посетя пак на някоя репетиция).:Д
  • 10
    Яя
    яянчо
    9 -3
    21:21, 7 сеп 2014
    Поздравления за рок групата и всички останали таланти ,нека догодина има повече участници и по-добра организация.
  • 11
    Ка
    казах
    11 0
    21:28, 7 сеп 2014
    Озвучението беше ужас,човека не е в ред,казва се Стефан Ванчев,лично се запознах,миришеше на ЛЕШ.Яде и пие и не му пука за нас,пълен мизерник,апаратурата изобщо,от на баба ми,времето,а как се караше на изпълнителите не е истина.Но карай нали си е взел,хонорара.
  • 12
    12
    12108
    5 -14
    21:47, 7 сеп 2014
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 13
    Ни
    Ники
    6 -8
    23:56, 7 сеп 2014
    Хубава инициатива, но... защо си губят времето с авторска музика??? Ние, публиката, искаме да чуем най-големите хитове на AC/DC, Guns and Roses, Aerosmith и Bon Jobi! Групи, които вече са се доказали!!!
  • 14
    До
    До Ники
    9 -1
    00:30, 8 сеп 2014
    С две ръце те подкрепям, приятел, но защо да не творят момчетата ? Щом им се удава и щом могат :)Това също влиза в оценката. Е, първите твoрби ако не са перфектни, защо следващите да не са ? А защо пък да не се появи на бял свят следващият голям хит, като на големите групи ? Поздрави ;)
Последни новини