От х:

Днес в x:

Танов обяви нов конкурс за шеф на митницата в Свиленград

 

Нов конкурс за шеф на митницата в Свиленград обяви директорът на Агенцията Ваньо Танов.

Според условията кандидатите трябва да притежават висше образование в областта на социалните, стопанските и правните науки с минимална образователна степен „магистър". От мераклиите да оглавят най-тежкото митническо звено в системата, на чиято територия е и най-големият и натоварен сухопътен митнически пункт Капитан Андреево, се изисква и 7 години професионален опит, както и пет години работа на ръководна длъжност.

Кандидатите ще преминат през защита на концепция за стратегическо управление на тема: „Управление на дейностите в Митница Свиленград, свързани с подобряване на събираемостта на държавните вземания",а в последния етап на конкурса и през интервю.

Срокът за подаване на документи е 8 септември 2014 г.

До настоящата процедура се стигна след отмяната на предишния конкурс заради извършената проверка на Инспектората на Министерство на финансите.

Проверката беше разпоредена от финансовия министър в служебния кабинет буквално ден преди врид. шеф на митница Свиленград до юли Валери Стайков трябваше да се яви като единствен допуснат кандидат в последния етап на конкурса и да защити концепцията си си, с която кандидатства в първия етап.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини