От х:

Днес в x:

Микробуси ще возят фенове за мача ЦСКА – Хасково

"Хасково" отива за победа срещу ЦСКА

Два микробуса ще извозват фенове за мача от първенството на „А“ група между ЦСКА и „Хасково“, който ще се играе на стадион „Българска Армия“ в столицата. Срещта е от 20 часа в неделя, а микробусите ще тръгнат в 16 часа същия ден от площадка „Спартак“ в Хасково. Транспортът е осигурен от двама бизнесмени - спонсори на футболния клуб. Те обаче не са пожелали имената им да се тиражират в публичното пространство.

В микробусите могат да се качат около 25 души, но ако се съберат повече желаещи да подкрепят „червено-белите“ при гостуването им в София, ще бъде отпуснат още един. От ръководството на хасковския клуб очакват да получат подкрепа и от други наши съграждани, студенти в столицата.

Отиваме за победа или ще се опитаме да измъкнем поне една точка, каза изпълниятелният директор на ФК „Хасково“ Тихомир Петков.

В неделя срещата ще пропусне единствено голмайсторът Дончо Атанасов, тъй като има разтежение в бедрото. За трите кръга нападателят отбеляза два гола – един срещу шампиона „Лудогорец“, който донесе победата за „Хасково“, и един в мача с „Марек“ /Дупница/.

От другата седмица хасковлии няма да тренират на стадион „Миньор“, тъй като в Димитровград започва първенството на „В“ група, в което те участват. Заради това се налага „червено-белите“ да мислят алтернативен вариант за провеждане на подготовката. Кметът на Димитровград предложил да използват стадиона в село Горски извор. Старши треньорът Димчо Ненов трябва да прецени дали теренът е подходящ за провеждане на тренировки и ако го одобри, футболисте на „Хасково“ ще тренират там по два пъти седмично.

Анета Кутелова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини