От х:

Днес в x:

Младеж се смля на разклона за Добрич, дядо се обеси в Сталево

Много млад и много стар мъж сложиха черен край на днешния 11-ти юни. Младеж пострада тежко в катастрофа на пътя Хасково- Димитровград в района на разклона за село Добрич. По непотвърдена информация, колата му била „заметена” от джигит, при опит за включване в главния път.

Мъжът бил по-скоро момче, на видима възраст 17-18 години, разказаха очевидци. Няма яснота дали той е бил зад волана или е пасажер. Потърпевшият е на скенер в хасковската МБАЛ с черепно-мозъчна травма. Първоначално бил в безсъзнание, но сега е дори контактен. Катастрофата е станала около 18 часа.

Почти по същото време друго ПТП, край Радиево вкара в болницата друг мъж. Травмите на пострадалия не са известни, но е бил оставен в димитровградската МБАЛ "Св. Екатерина", където е бил докаран първоначално за обработка и лечение. Обстоятелствата около инцидента край Радиево са неизвестни засега.

Смърт на 88- годишен мъж почерни днешната сряда. Около 17 часа в димитровградското село Сталево, бившият служител на БДЖ дядо Руси е бил намерен провиснал на въже в собствената си къща. Открила го снаха му, която работела в местния пощенски клон и по това време се връщала от работа.

Дядо Руси е живеел във фамилната къща със сина си и жена му. Бил държелив старец, подвижен, съселяните му не знаели да има някакъв здравословен проблем. Бил в добро състояние на духа и контактувал с много хора в последните си дни. Полицията разследва обстоятелствата около инцидента. Засега работната хипотеза е самоубийство.

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини