От х:

Днес в x:

Закопчаха камикадзето от "Дунав"

Разбитият Мерцедес на Пепа Георгиева

49-годишен хасковлия е причинил ПТП-то на улица „Дунав“ в късния следобед вчера, след което е избягал от местопроизшествието. Мъжът на име Георги. Г. е бил открит в дома си, вероятно на адрес Дунав 6, където катастрофиралата му кола бе открита от репортерския екип на Haskovo.net, малко след инцидента. Сребристото Рено бе почти незабележимо в дългата редица паркирали коли, но го издаваха активираните еърбеци. Колата имаше леко разбита предница и пукнато панорамно стъкло.

Доста по тежко бе пострадал удареният от реното Мерцедес на Пепа Георгиева от Димитровград. Според полицията, причина за инцидента е несъобразената скорост на виновния водач при взимането на десния завой на „Дунав“ в посока кръстовището с „Георги Кирков“. Реното влязло в насрещното и взело на таран спускащия се Мерцедес. От удара е пострадала сестрата на шофьорката на немската кола, която е настанена с комоцио в хасковската болница.

На местопроизшествието потърпевшата жена сподели, че в колата са били две момчета, а очевидци допълниха, че били млади. Образуваното досъдебно производство обаче е спрямо 49-годишния собственик.

Г.Христов

Извършителят бе паркирал пред дома си по Дунав, след като избягал от инцидента
Полицията намерила колата по активираните еърбеци
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини